Cafe "Premium" (Veliky Novgorod): plassering, beskrivelse, anmeldelser
Cafe "Premium" (Veliky Novgorod): plassering, beskrivelse, anmeldelser
Anonim

Veliky Novgorod er virkelig vakker og en av de eldste byene i Russland. Hvert år kommer mange reisende hit for å bli kjent med de mange attraksjonene. Det er mange templer og kirker, kjente arkitektoniske monumenter, museer og teatre, og en av de viktigste severdighetene kan trygt kalles Novgorod Kreml.

Flere hoteller, vandrerhjem, restauranter, rimelige kafeer er åpne for turister i byen. Hver gjest her vil kunne finne en institusjon etter eget ønske og rimelig.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på en av de rimelige cateringbedriftene i Veliky Novgorod - Premium-kafeen. Dette stedet har, til tross for den lave vurderingen, mottatt mange positive anmeldelser fra sine gjester. Innbyggere i Novgorod slapper ofte av og feirer festlige begivenheter her, så vel som besøkende som har ankommet byen på forretningsreise.

kafé "Premium" på Herman
kafé "Premium" på Herman

Grunnleggende informasjon om institusjonen

Det er viktig for alle kafébesøkende å vite hovedinformasjonen om arbeidet deres.

Mange ressurser på Internett indikerer at Premium (Veliky Novgorod) opererer døgnet rundt, men det skal bemerkes at dette ikke er tilfelle. Faktisk åpningstider for etablissementet:

  • mandag-torsdag - 07.00 til 01.00;
  • fredag – 07.00 til 05.00;
  • på lørdag er kafeen åpen fra 19.00 til 05.00;
  • Søndag er en sanitærdag.

Før du går på kafé, er det lurt å sjekke om den er stengt for spesielle tjenester.

Slik kommer du til kafeen

«Premium» ligger litt unna den sentrale delen av byen, på et rolig og stille sted. Nøyaktig adresse til institusjonen: Stasjonsdistrikt, Herman gate, hus 29 (1. etasje).

Image
Image

For å bestille bord og arrangere banketter, vennligst kontakt administrator. Telefonnummeret til Premium Cafe (Veliky Novgorod) er kjent for mange innbyggere og gjester i byen.

Betalingsmåter

Du kan betale for en bestilling på en kafé på ulike måter. Etablissementet bruker kontanter, bankoverføring og betaling med kort.

Den gjennomsnittlige regningen for middag er omtrent 500 rubler per person, kostnaden for en forretningslunsj starter fra 120 rubler.

Beskrivelse av kafé

"Premium" i Veliky Novgorod er et lite koselig etablissement som ligger i første etasje i en fire-etasjers boligbygning. Institusjonen inkluderer to saler og en liten sommerterrasse.

Storhallen er designet for 80 gjester, den lille er i stand tilplass til opptil 20 personer, og et åpent område utstyrt med grill gir plass til 20 personer.

Interiøret i lokalene er særegent. Hovedsalen minner om en nattklubb med svarte og hvite aksenter og knallrøde barkrakker. Møblene er enkle, med filamentgardiner hengende fra taket. Det er et lite dansegulv i midten av salen.

Den lille salen har et mer behagelig miljø. Interiøret er utført i varme farger, myke sofaer er plassert i hjørnene.

kafé "Premium" i Veliky Novgorod
kafé "Premium" i Veliky Novgorod

Tjenester som tilbys

Til tross for at kafeen "Premium" (Veliky Novgorod) regnes som en ganske demokratisk mellometablissement, tilbyr den mange tjenester til sine kunder. Kafétjenesten inkluderer følgende:

  • Tidlige frokoster.
  • Hertige forretningslunsjer (fra middag til 15.00).
  • Livemusikk og DJ (helger).
  • Dansegulv.
  • Vis programmer (helger).
  • Takeaway.
  • Sommerterrasse.
  • VIP-sone.
  • Parkering.
  • Internett.

I tillegg tilbyr organisasjonen en tjeneste for levering av fast lunsj til kontoret eller hjemmet.

Kjøkkenfunksjoner

Premiummeny (Veliky Novgorod) er sjenerøs og variert, for det meste hjemmelagde, russiske og europeiske retter. Det er en imponerende liste over grillretter tilberedt av en kvalifisert kokk. Barkortet til institusjonen er representert av et bredt utvalg av øl, alkoholholdig og alkoholfridrinker.

Mest av alt liker kafeens gjester desserter, faste måltider, frokoster, retter tilberedt på åpen ild.

deilig frokost i Veliky Novgorod
deilig frokost i Veliky Novgorod

Hallutleie

I kafeen "Premium" (Veliky Novgorod) kan du leie en av salene med det formål å holde bankett, buffémottakelse eller minnemiddag. Hovedhallen kan stenges for spesielle tjenester ved bestilling av 80 tusen rubler. Kostnaden for å leie en liten hall beregnes basert på mengden 1000 rubler per person. Du kan leie en veranda når du bestiller fra 500 rubler per person.

På forespørsel fra kunden kan salene dekoreres med girlandere og ballonger eller lage et temadesign.

For en ekstra avgift har du lov til å ta med din egen alkohol til banketten.

banketter i Veliky Novgorod
banketter i Veliky Novgorod

Kundeanmeldelser om institusjonen

Om kafeen Premium (Veliky Novgorod) svarer gjestene vanligvis positivt. Stort sett roser besøkende etablissementet for hjemmelaget mat, mange gode anmeldelser om solide og billige frokoster og lunsjer. Etter ordene til kafeens gjester er alle rettene nylaget, velsmakende, porsjonene er store. Personalet er raske til å håndtere bestillinger, høflige og vennlige. Atmosfæren bidrar til et hyggelig tidsfordriv, helgene er ganske morsomme. Noen ganger er det interessante show og erfarne musikere kommer. Det er en liten lekeplass for barn.

Hvis du ser på de negative anmeldelsene, liker i utgangspunktet ikke gjestene på «Premium» at det er tillatt å røyke i salene. Ifølge noenbesøkende, er det på høy tid å foreta reparasjoner i kafeen, endre det utdaterte interiøret og oppdatere møblene. Det vil også lønne seg å fylle opp staben, siden de ansatte i rushtiden ikke takler arbeidet sitt. Kontingenten av besøkende, ifølge kafégjestene, overlater mye å være ønsket.

st. Herman Veliky Novgorod
st. Herman Veliky Novgorod

Konklusjon

Hvis kaféledelsen tar hensyn til kommentarer fra kunder, vil institusjonen kunne forbedre sin vurdering. I mellomtiden passer den kun for de som er sultne og ser etter et sted hvor de kan spise raskt og rimelig.

Anbefalt: