Kaffe med marshmallows: beskrivelse og tilberedningsmetode

Innholdsfortegnelse:

Kaffe med marshmallows: beskrivelse og tilberedningsmetode
Kaffe med marshmallows: beskrivelse og tilberedningsmetode
Anonim

Kaffe er den mest populære drikken i verden. For mange mennesker er det med ham at hver ny dag begynner. Riktignok bruker noen det i sin rene form, mens andre foretrekker å legge til melk, sukker, krydder og andre forskjellige komponenter. I vesten liker noen søtsukker å lage kaffe med marshmallows. Hvordan ser dette produktet ut og hva gir det en uvanlig ingrediens? Dette er verdt å snakke om mer detaljert.

Produktbeskrivelse

Det er vanskelig å fastslå umiddelbart hvilken kategori kaffe med marshmallows tilhører. På den ene siden er det en drink, og på den andre siden er det en original dessert. Det finnes mange forskjellige oppskrifter og måter å tilberede den på. Den enkleste måten er å lage vanlig svart kaffe først, deretter helle den i en kopp og strø marshmallows på toppen.

kaffe med marshmallows
kaffe med marshmallows

Drikk det bedre umiddelbart, uten å vente på at drikken skal avkjøles. Det er på dette tidspunktet det mest interessante skjer. Marshmallow under påvirkning av høy temperatur begynner gradvis å smelte, og danner et mildt luftig skum. Det er ganske søtt, så det er ikke nødvendig å tilsette sukker til en slik drink. Selv om alle har sin egen mening om denne saken. De som ikke er nok med en lett vaniljesmak, hell kaffe med marshmallows med søt sirup eller bruk forskjellige krydder (kanel, stjerneanis) i tilberedningsprosessen. For å dekorere en slik drink passer pisket krem, kokosflak eller revet sjokolade. I denne komposisjonen blir den virkelig til en ekte dessert.

Kaffe med marshmallows

I utlandet har det originale konfektproduktet med det uvanlige navnet "marshmallow" lenge vært veldig populært. Den har konsistensen som en svamp og minner faktisk veldig om en marshmallow eller soufflé. Vanligvis er et slikt produkt laget i form av små sylindre eller flageller. For første gang i denne formen dukket marshmallows opp i USA tilbake i 1950. På den tiden likte amerikanerne den originale delikatessen, og de begynte å legge den til salater, iskrem og forskjellige desserter. I dag er møre tyggetabletter elsket i mange land. Men oftest brukes de fortsatt som et tillegg til varme drikker. Så varm sjokolade, kakao eller kaffe med marshmallows kan finnes på menyen til enhver kafé i Europa. Dette duftende produktet er også veldig tilfredsstillende, selv om det inneholder et minimum av kalorier. Mange bruker det selv som en full frokost. En kopp av denne kaffen får deg ikke bare til å glemme sulten, men muntrer deg også opp hele dagen.

Produktnavn

Russere har lenge vært vant til utenlandske navn på mange produkter. Derfor er det for mange ikke en hemmelighet hva kaffe med marshmallows kalles.

hva heter kaffe med marshmallows
hva heter kaffe med marshmallows

I tillegg må det tas hensyn til at fortilberedning av en slik drink, som regel brukes ikke innenlandske, men utenlandske delikatesser. De lar deg oppnå ønsket konsistens av en uvanlig dessert. Derfor kalles et slikt produkt oftest "kaffe med marshmallows." Det blir umiddelbart klart hva som står på spill. Hvis vi nøye vurderer sammensetningen av innenlandske marshmallows og utenlandske tyggepastiller, blir det klart at det praktisk t alt ikke er noe til felles mellom dem. Våre produkter er en pisket blanding av fruktpuré, eggehvite og sukker med tilsetning av en liten mengde av noe formbyggende fyllstoff. Marshmallows er maissirup (eller sukker), glukose, vann og gelatin. Pisket til en luftig konsistens blir de et produkt som er mer som et seigt godteri.

Matlagingshemmeligheter

Ikke alle i dag er klare til å påstå at de vet hvordan man lager kaffe med marshmallows. Det finnes imidlertid mange forskjellige oppskrifter som alle kan velge den de liker best. Den enkleste måten involverer følgende innledende komponenter: m alt naturlig kaffe, fløte, marshmallows og sjokolade.

hvordan lage kaffe med marshmallows
hvordan lage kaffe med marshmallows

Prosessteknologien er ekstremt enkel:

  1. Først må du brygge kaffe i henhold til alle reglene. Den bør være sterk for å få frem smaken av tilleggsingrediensene så mye som mulig.
  2. Hell den ferdige drinken i en kopp.
  3. Hell noen seige marshmallows på toppen og bland godt. Produktet vil umiddelbart begynne å øke i volum, og danner en stabilskum.
  4. For å gjøre desserten mer appetittvekkende, kan overflaten dekoreres med revet sjokolade.

Produktet er spektakulært og veldig elegant. Og spenningssøkende kan bruke noen få ekstra ingredienser til å dekorere. Dette vil gjøre drinken enda mer smakfull.

Anbefalt: