Art Cafe "Sleeve": om etablissementet, meny, hvordan komme dit, anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Art Cafe "Sleeve": om etablissementet, meny, hvordan komme dit, anmeldelser
Art Cafe "Sleeve": om etablissementet, meny, hvordan komme dit, anmeldelser
Anonim

Kunstkafé "Sleeve" - et sted for uvanlige mennesker. Dette er ikke et primitivt etablissement, men en kafé som gir seg til kjenne med en gang du krysser terskelen. Vågat interiør, høflig personale, deilig mat og levende musikk, ser det ut til, hva annet kan du drømme om? Men kafeen har hemmeligheter…

Art cafe Sleeve-bilde
Art cafe Sleeve-bilde

Om kafé

Alle de som på en eller annen måte er knyttet til kunstens verden kjenner den fasjonable skulptøren og kunstneren - Alexander Rukavishnikov. Det er fra etternavnet hans navnet på den stilige kunstkafeen "Sleeve" kommer fra.

Og alt fordi kunststudioet hans ligger i samme rom med institusjonen. Dette gjør designet ekstremt attraktivt og minneverdig for besøkende.

Hva er hemmelig og underholdende? Og det faktum at dette ikke bare er en kafé, men en deltidsutstillingshall med Rukavishnikovs kunstobjekter.

Art Cafe Sleeve
Art Cafe Sleeve

Hele rommet er innredet med skulpturer, og i stedet for kjedelig å vente på en bestilling, kan gjestene nyte utsikten, se nærmere. Og hvis du virkelig liker en utstilling, kan du kjøpe den til pynthjemmet, kontoret og andre lokaler.

Artikkelen presenterer bilder av Rukav kunstkafé, der du kan se kreasjonene til Rukavishnikov og sette pris på den generelle atmosfæren av hygge, komfort og varme.

Om hva de mater

Menyen til kunstkafeen "Sleeve" er full av hjemmelagde retter. Det finnes et bredt utvalg av småretter og salater, samt kjøtt- og fiskeretter.

Snacks finner du på menyen både varm og kald. I tillegg et enormt utvalg av førsteretter, som: deilig borsjtsj, sterlet fiskesuppe og velduftende hjemmelagde nudler. Det er andre like attraktive elementer på menyen.

Kunstkafé "Sleeve" tilbyr en rekke drinker. Et stort utvalg av viner som passer perfekt til ethvert måltid, så vel som uvanlige cocktailer. For de som ikke drikker alkohol kan du bestille aromatisk kaffe, te eller juice.

Hele kjøkkenet består av forfatter- og europeiske retter, der alle kan velge noe etter eget ønske.

Hvem er dette stedet for?

Dette er en one-stop shop som vil appellere til omtrent alle. Den er spesielt egnet for å slappe av med et muntert selskap om kvelden eller for forhandlinger på dagtid.

Selvfølgelig, hvis du vil overraske en jente, så er dette det perfekte alternativet for en romantisk date. Tross alt imponerer kunstkafeen Rukav ikke bare med skulpturer og en utsøkt meny, men også med selve atmosfæren, som er fylt med antikke møbler, vintage dingser og lyse lamper.

Pulcheria Ivanova Hall bør vies spesiell oppmerksomhet. Det girplass til opptil 20 personer, noe som gjør det perfekt for firmatreff for å feire en spesiell dag, for eksempel et bryllup eller en morsom bursdag.

Art Cafe Sleeve anmeldelser
Art Cafe Sleeve anmeldelser

På grunn av metningen av interiøret, dets utstillinger og designnyanser, vil dette stedet også appellere til både voksne og barn.

Det er verdt å merke seg at sklien, som er bygget i form av en slags trapp og tiltrekker seg mange beundrende blikk, nyter spesiell kjærlighet.

Arbeidstider og hvordan komme seg dit?

Hvis du er interessert i dette uvanlige stedet, så må du vite at i kafeen åpner dørene for besøkende fra kl. 12.00, og stenger først etter at siste besøkende går. Arbeidstid: fra mandag til søndag, det vil si syv dager i uken.

Etableringen ligger i sentrum av Moskva, så du kan komme til kunstkafeen "Sleeve" langs Zemlyanoy Val Street, det nærmeste krysset med Sivyakov Lane. Offisiell adresse: Zemlyanoy Val, 59/2.

Anmeldelser

Positive anmeldelser av kunstkafeen "Sleeve" fortjent. Folk elsker servicen, stemningen og selvfølgelig maten, så det er verdt et besøk.

Art Cafe Sleeve hvordan komme dit
Art Cafe Sleeve hvordan komme dit

Det er imidlertid ingenting i verden som kan samle bare strålende anmeldelser eller bare rent negative. Derfor, hvor mange mennesker, så mange meninger.

I forbindelse med ovenstående må du for en reell vurdering ta en kopp kaffe minst en gang i livet i kunstkafeen "Sleeve" og gjøre ditt eget inntrykk av institusjonen.

Konklusjon

Opsummert vil jeg si at kafeen er interessant for sitt design og utmerker seg ved sin uvanlige presentasjon. Maten her er deilig, og den ligger i sentrum av Moskva. I tillegg er den helt universell, og hvem som helst kan besøke den. Åpningstider og plassering av institusjonen gjør det til et av de mest interessante forslagene.

Derfor, hvis du er interessert i dette stedet, vil du alltid bli ønsket velkommen dit!

Anbefalt: