Pelmeni "Caesar": anmeldelser, typer, sammensetning og produsent

Innholdsfortegnelse:

Pelmeni "Caesar": anmeldelser, typer, sammensetning og produsent
Pelmeni "Caesar": anmeldelser, typer, sammensetning og produsent
Anonim

De sier at de deiligste dumplings er håndlaget av fersk kjøttdeig og god deig. Varm, blandet med tomatpuré eller en deilig saus, med eller uten buljong, spør de bare i munnen. Imidlertid, hvis det ikke er tid eller lyst til å lage noe, men du trenger å spise lunsj eller middag, kan du kjøpe Caesar dumplings, anmeldelser om dem er for det meste positive. Mange sier at disse melproduktene med kjøttdeig er de beste blant de kjøpte.

Hvem er produsenten av produktet?

Pelmeni "Caesar" er produsert av det kjente selskapet "Morozko". Hun lager dem utelukkende fra naturlige produkter, i samsvar med alle standarder og regler. Bruken av sjokkfrysingsteknologi lar produktene beholde sine nyttige egenskaper og kvalitet i lang tid. Dette bekreftes av en rekke internasjonale og russiske sertifikater. Det er verdt å merke seg at du kan se stort sett gode anmeldelser om Caesar dumplings. Så produsenten klarer å få tillitkjøpere.

dumplings Caesar anmeldelser
dumplings Caesar anmeldelser

Typer og størrelser

Hvis du ser på anmeldelser av Caesar dumplings, vil du legge merke til at de alle er skrevet om deres forskjellige typer. Faktisk er produktene til dette merket delt inn i flere kategorier:

  1. Klassisk - består av deig, en blanding av biff og svin og løk. Hver enkelt dumpling veier ca 5,4 gram. Pris - fra 165 rubler. for 0,6 kg.
  2. "Emperor" - disse dumplings kalles noen ganger kongelige. De har en lignende sammensetning, men forholdet mellom kjøttdeig og deig er henholdsvis 60/40. Vekten på hver av dem er 12 gram (den største!). Kostnad - fra 450 rubler. for 1 kg.
  3. Kylling - i stedet for svine- og storfekjøtt inneholder de fjærfekjøtt (fra låret). En dumpling veier 8 gram. Pris - fra 280 rubler. for 1 pakke (900 g).
  4. "Siberian" - små dumplings som veier kun 3 g. Laget etter ekte sibirske oppskrifter. Består av en blanding av biff og svinekjøtt. Kostnad - fra 165 rubler. for 0,6 kg.
  5. "Ravioli" - dumplings laget av okse- og svinekjøtt etter italienske oppskrifter. Stå i butikker fra 308 rubler. for 0,7 kg.

Også på salg i dag kan du finne Caesar dumplings merket, storby, hjemmelaget, med kalv eller biff. Alle avviker også fra hverandre i størrelse, priser og sammensetning.

dumplings Caesar royal anmeldelser
dumplings Caesar royal anmeldelser

Ingredienser

I tillegg til kjøtt inneholder sammensetningen krydder (s alt, pepper), kyllingegg eller eggeprodukt, løk, drikkevann. Deigen er laget av hvetemel av høyeste karakter. Etter vurderingene av Caesar-dumplings å dømme, er det virkelig ingenting overflødig i dem. Når de er tilberedt, er de virkelig deilige. Mange skriver at før ble slike produkter bare prøvd i dyre dumplings eller restauranter.

Matlagingsmetoder

Den enkleste måten, etter vurderingene av Caesar-dumplings, er å koke dem i s altet vann. For å gjøre dette, kok opp vann og senk deigen og kjøttproduktene ned i den. Rør forsiktig, vent til det koker og kok i ytterligere 7 minutter. I prinsippet trenger du ikke å smaksette eller forbedre smaken på retten, men hvis du ønsker det, kan du alltid kaste lavrushka, kyllingterning, pepperkorn eller et spesielt krydder i buljongen.

Hvis du leser anmeldelser av de klassiske Caesar-dumplings på et eller annet forum, vil du legge merke til at noen kokker koker dem i kongelige gryter. For å gjøre dette, stek løk med pølser eller annet røkt kjøtt i en panne, tilsett vill sopp. Ha halvparten av steken over i en bolle. Legg litt kokte dumplings og på toppen av dem en annen skje med rømme. Dekk alt med resten av stekingen og revet ost. Stek i ovnen til de er gyldenbrune.

En annen tilberedningsmetode er i buljong med villsopp (porcini eller champignon). For å gjøre dette, hell olje i pannen og stek små dumplings i den. Overfør til en leirgryte. Hell grønnsaksbuljong, tilsett stekt sopp, s alt, pepper. Sett i ovnen, uten å lukke, stek i 25-30 minutter. Server med smør og rømme.

dumplings Cæsarklassiske anmeldelser
dumplings Cæsarklassiske anmeldelser

Kundeanmeldelser

Ryktene om Morozkos produkter er svært forskjellige, men de fleste kjøpere er enige om at produsentene har overgått seg selv med dumplings. Dette bekreftes av de mange svarene som folk legger igjen på fora og kulinariske blogger. For eksempel, i anmeldelser av de kongelige dumplings "Caesar", indikerer de at melprodukter ikke sprekker eller koker når de tilberedes, de viser seg velsmakende, tilfredsstillende og saftige, i stand til å dekorere selv det keiserlige bordet. Spist raskt, bokstavelig t alt i en sitting. I tillegg vitner folk i sine anmeldelser av Caesar Emperor-dumplings om at melprodukter ser solide og appetittvekkende ut, selv når de er i poser. De skriver at de absolutt vil anbefale dem til kjøp til sine slektninger, venner og generelt til alle som møtes på veien.

dumplings Caesar keiser anmeldelser
dumplings Caesar keiser anmeldelser

Vann gunstige anmeldelser og dumplings "Caesar Ravioli". Kjøpere skriver at de er laget i form av små morsomme firkanter med bølgete kanter. De koker raskt, øker praktisk t alt ikke i størrelse, åpnes ikke, hvis du ikke glemmer å røre buljongen i tide. Inne i dem dannes en deilig, moderat s alt og pepperaktig buljong. Det er ganske mye, så det brenner ikke. Det er bare en ulempe - de er små, så de spises nesten umiddelbart. I dette tilfellet kan du ikke legge merke til øyeblikket av metthet. Lignende anmeldelser og om andre typer dumplings TM "Caesar"

Hvor kan jeg kjøpe produkter?

Dumplings"Caesar" fra Morozko-selskapet selges nå i hyllene til nesten alle russiske dagligvarebutikker som ligger på territoriet fra Kaliningrad til Vladivostok. De er også implementert i Hviterussland, Abkhasia, Aserbajdsjan, Georgia og Ukraina. Hvis du av en eller annen merkelig grunn ikke finner dem i de nærmeste supermarkedene, prøv å se i nettbutikker. Her finner du absolutt alt, med levering på kort tid.

dumplings Caesar ravioli anmeldelser
dumplings Caesar ravioli anmeldelser

Produktkostnad

Pelmeni "Caesar" er selvfølgelig litt dyre, men de er av høy kvalitet, trygge, uten soya, inneholder ikke GMO. Derfor er det bedre å kjøpe dem enn dårlige produkter av ukjent opprinnelse. Vel, hvis du vil spare pengene dine, husk at det alltid er en vei ut, og det er ganske enkelt. Det er nok å kjøpe ferdig kjøttdeig eller kjøtt, elte deigen, stikke dumplings og fryse dem inntil videre. Det blir både billigere og mer tilfredsstillende. God appetitt!

Anbefalt: