"Dragon": grønn te
"Dragon": grønn te
Anonim

Det finnes mange varianter av Dragon grønn te. Det er svarte "drager" og hvite, grønne og gule. De skiller seg fra hverandre i tilleggsingredienser, smak. Prisen varierer veldig for ulike varianter. Tenk på hva som er grønn te med lange blader.

te i en pakke
te i en pakke

Black Dragon

"Black Dragon" - grønn te, hvor ingefær tilsettes et spesielt tilberedt blad. Det er ikke bare utrolig velsmakende, men også ekstremt sunn drikke. Det toner, helbreder, har en utt alt aroma. Høstet i henhold til de beste tradisjonene i den kinesiske teindustrien, harmonerer råvarene perfekt med de beste asiatiske krydderne. Som erfarne folk sier, man trenger bare å prøve den ekte "Black Dragon", og det er garantert å bli forelsket i ham resten av livet.

“Black Dragon” er en grønn te hvis positive egenskaper er hevet over tvil. Både østlige medisineksperter og vestlige leger anbefaler å drikke denne drinken daglig. Både te og ingefær har mange helsemessige fordeler, som alle er tilgjengelige for de somlager utmerket te.

helsemessige fordeler av grønn te
helsemessige fordeler av grønn te

Hvorfor er det så nyttig?

"Black Dragon" - grønn te, som for kjenneren vil være en kilde til utrolig nytelse og absolutt glede. Det fyller med energi, gir inspirasjon og gir en ladning av styrke til nye prestasjoner. Spesielt behandlede blader av tebusken er fylt med nyttige forbindelser, noe som betyr at drikken vil være til nytte for folk i alle aldre. Den kan gis selv til små barn.

Takket være inkludering av ingefær i sammensetningen av drikken, får den ferdige væsken mange positive egenskaper. Det forsyner en person med tanniner, aminosyrer, polyfenoler. Drikken inneholder et bredt utvalg av eteriske oljer. De gunstige egenskapene til grønn te "Dragon" med ingefær er forklart av tilstedeværelsen av squiterpenes, mineraler, gingerol.

Hvordan fungerer det?

Drikk aktiverer nervesystemet, akselererer prosessen med bevegelse av impulser mellom hjerneceller. Næringsforbindelser, oksygenmolekyler kommer mer aktivt hit. Takket være disse funksjonene viser den unike teen en nevrobeskyttende effekt. Hjerneceller er beskyttet mot hypoksi, en person lider ikke så mye av stress. Aggressive eksterne faktorer, selv om de er skadelige for en person som regelmessig drikker Black Dragon-te, har mye mindre effekt enn andre.

langbladste
langbladste

Hva sier ekspertene?

Anmeldelser av grønn te "Dragon" med ingefær indikerer dens unike aroma- og smaksegenskaper. Personer som ofte drikker lange bladerte, merk dens positive effekt. Mange sier at bare én kopp gir deg nok energi og handlekraft til å takle hverdagens utfordringer. Mange i sine svar snakker om prisen på produktet. Den ekte "dragen" kan faktisk ikke være billig. Men de som kjøpte billig te la ikke merke til dens positive egenskaper. Eksperter mener at det er mange forfalskninger på markedet. Derfor bør du ikke spare penger ved å velge en skikkelig god te.

anmeldelser av grønn drage te
anmeldelser av grønn drage te

Baikhovy-te. Hva handler det om?

Alle som elsker sunne og velsmakende drikker vet hvor nyttig og hyggelig tedrikking er, spesielt hvis den er organisert etter tradisjoner og regler. For å gjøre det spesielt imponerende, bør du vite hva langbladste er. Denne råvaren brukes til å tilberede drikker som er upåklagelig i sin smak, og egenskapene til disse avhenger både av plantesorten og av ekstra tilsetningsstoffer.

Og hvis mer detaljert?

Grønn te kalles også coc-tea. Ved høsting av råvarer er produsentens oppgave å bevare kvaliteten på det ferske arket så mye som mulig. Hvor vellykket dette var kan bedømmes etter fargen på det ferdige produktet. Grønt indikerer innholdet av teatanin, koffein, vitamin C i vegetasjonen. Produsenten, samtidig som den opprettholder et fullverdig naturlig kjemisk stoff, gir tekjennere et unikt produkt som er nyttig for mennesker i alle aldre. For å gjøre dette blir bladet dampet, inaktiverende enzymforbindelser. Neste trinn er tørking. Etter det blir bladene rullet og sortert, deretter tørket og sortert.igjen.

Teplukkere som jobber på plantasjene tilbereder et ferskt produkt som må komme til fabrikken så raskt som mulig. Det er her produksjonsprosessen begynner. Først overopphetes dampen og alle oppnådde ark føres gjennom mediet. Temperaturregimet er 100 grader. Spesialiserte enheter brukes, der bladene mates gjennom en transportør. Damping tar bare et par minutter, hvoretter arket blir fuktet i forhold til den opprinnelige tilstanden. Dette tvinger ham til å tørke ut. Prosedyren tar tre minutter.

drage grønn te
drage grønn te

Baikhovi-te: funksjoner

Som nevnt ovenfor ender den teknologiske prosessen med å jobbe med te med sortering. Det ferdige produktet vil være spesielt syrlig, mens det ikke lukter fisk og har en særegen smak. Bruk av en drink laget ved å brygge slik te krever ikke tilsetning av sukrose, siden bladet i seg selv inneholder ganske mye vitaminer og søtningsmidler.

Anbefalt: