Squesito-kapsler til kaffemaskiner - en garanti for å lage deilig kaffe

Innholdsfortegnelse:

Squesito-kapsler til kaffemaskiner - en garanti for å lage deilig kaffe
Squesito-kapsler til kaffemaskiner - en garanti for å lage deilig kaffe
Anonim

Sammen med johannesbrød- og dryppkaffetraktere tilbyr mange produsenter kapselkaffemaskiner. De bruker spesielle forseglede kapsler med m alt kaffe inni for å tilberede en aromatisk drink. Den åpnes allerede inne i kaffemaskinen under høyt trykk av varmluft. Én kapsel veier 9 gram og er laget for å tilberede én porsjon ekte kaffe.

Historien til det italienske merket Squesito

I 2008 dukket det opp et nytt "kaffe"-merke på det russiske markedet - Squesito-varemerket. Det italienske selskapet har produsert den beste kaffen i verden i mange år, og oppskriftene for tilberedning går i arv her fra generasjon til generasjon. Selskapets spesialister vet hvordan de skal brygge den beste drinken i verden, og de avslører disse hemmelighetene i produktene sine.

squesito kapsler
squesito kapsler

Squesito-kapsler er en blanding av kaffebønner fra forskjellige deler av verden. Denne produksjonsteknologien er unik og gjør smaken til den ferdige drinken spesiell. De beste Arabica-bønnene brukes til å lage kapslene.og robusta fra plantasjene i Brasil, Kenya, Etiopia og asiatiske land. Alle er forsiktig m alt og pakket i forseglede kapsler. Takket være denne emballasjen er det mulig å bevare den naturlige smaken og aromaen.

Typer of Squesito-kaffekapsler

Squesito-merket tilbyr flere typer kaffekapsler.

1) Arabika. Hver kapsel inneholder 100 % finm alte Arabicabønner. Resultatet av tilberedning i kaffemaskinen er en skikkelig sterk espresso med en behagelig ettersmak av mørk sjokolade.

2) Deka. Inne i hver kapsel er m alte Arabica- og Robusta-bønner i likt forhold (50:50) uten koffein. Et særtrekk ved kaffedrikken er en lett syrlighet og en behagelig karamellsmak.

3) Delicato. Inne i kapselen 70% m alt Arabica og 30% Robusta. Stekegraden er middels. Delicato-kapsler er perfekte for elskere av mild espresso.

4) Intenso. Hver kapsel inneholder 100 % Robusta korn. Smaken er bitter. For de som elsker la crema-kaffe, er Squesito Intenso-kapsler perfekte.

5) Prezioso. Inne i kapselen Squesito 35% Arabica og 65% Robusta. Smaken er myk, med en utt alt nøtteaktig tone.

6) Regnskog. Hver kapsel er en balansert kombinasjon av Arabica- og Robusta-bønner i et prosentforhold på 70:30. Økologisk førsteklasses kaffe med melkesjokolade-ettersmak.

kapsler til squesito kaffemaskin
kapsler til squesito kaffemaskin

Ved hjelp av kaffemaskiner og Squesito-kapsler kan du tilberede ikke bare tradisjonell espresso, men også cappuccino,latte, americano og andre kaffedrikker. Den eneste ulempen noen kjøpere har notert er den høye prisen, så ikke alle kan kjøpe de presenterte produktene.

Hvilken maskin passer til Squesito-kapslene?

Den største ulempen med kapselkaffemaskiner er at kun enkelte kapsler egner seg til å lage en drink i dem, vanligvis fra samme produsenter som selve maskinen. Det samme gjelder for produkter av det representerte merket.

squesito kaffekapsler
squesito kaffekapsler

Alle kapsler for Squesito-kaffemaskiner er kun egnet for Tower- og Pretty-merkemodeller. Når det brukes i andre enheter, kan det hende at kaffe ikke kommer ut i det hele tatt.

Squesito-kaffekapsler: pris

Minsteprisen kapsler selges til starter fra 32 rubler stykket. Alt avhenger av typen kaffe. Så, 100% Arabica-kaffe koster 34-37 rubler stykket, og Deka-kapsler uten koffein er allerede 32-34 rubler stykket. Omtrent i samme utvalg er Intenso, Prezioso og Delicato. Squesito Rainforest kaffekapsler er allerede i en annen priskategori. Prisen er 41–44 rubler per enhet.

Før man kjøper kaffekapsler tviler mange på hvor objektiv prisen som er satt for dem er, fordi lignende produkter fra andre produsenter er billigere. Dette er faktisk hva de som ikke hadde tid til å prøve Squesito-kaffe sier det. Den utsøkte smaken av espresso vil raskt fjerne all tvil om å kjøpe kapsler.

Anbefalt: