Gjør-det-selv Dolce Gusto kaffemaskinkapsler: enkel produksjon
Gjør-det-selv Dolce Gusto kaffemaskinkapsler: enkel produksjon
Anonim

I dag kan du enkelt lage deilig kaffe hjemme ved hjelp av kaffemaskiner med kapselsystem. Du trenger ikke å stå bak komfyren og overvåke tilberedningsprosessen, du trenger ikke engang å male kornene. Du trenger bare å sette inn en kapsel i maskinen, og den varme drikken er klar. En av de lyseste representantene for firmaer for produksjon av kaffebryggingsutstyr med kapselsystem er Dolce Gusto, en engelsk merkevarepartner for det velkjente Nescafe-selskapet. Gjør-det-selv-kapsler til Dolce Gusto-kaffemaskinen kan tilberedes uten store problemer.

Arbeidsprosessen og oppnådd resultat

Denne enheten fungerer ganske enkelt, ingen ekstra spesielle ferdigheter kreves. Du trenger en spesiell beholder-kapsel fra det aktuelle selskapet. Den inneholder selve kaffen, hermetisk forseglet. Vann helles i kaffemaskinen, kapselen plasseres i et spesielt rom, selve bryggeprosessen foregår, som ikke krever handlinger eller tilsyn. Etter omtrent et halvt minutt vil koppen være fyltutvalgt drikke. Det viser seg veldig velsmakende og med en uvanlig aroma, og gir hver morgen et godt humør og en positiv holdning, kaffe fra en kapsel. Dolce Gusto kapselkaffemaskinen er pålitelig og praktisk, og derfor er den populær over hele verden.

kapsel kaffemaskin Dolce Gusto
kapsel kaffemaskin Dolce Gusto

Mulighet for å bruke gjenbrukbare kapsler

Mange eiere av enheten for å lage favorittdrikken sin lurer på hvilke kapsler som passer til alle kaffemaskiner, uavhengig av produsent og modell. Spesialister på dette feltet tilbyr et verdig alternativ til merkede beholdere - gjenbrukbare kapsler. Materialet til fremstillingen brukes under hensyntagen til sikkerhet for mennesker og miljø. De kan fylles med alle typer kaffe i henhold til individuelle preferanser, tempes forsiktig og lukkes med et aluminiumslokk. Etter det er produktet klart til bruk. Hvis et slikt opplegg for tilberedning og oppbevaring passer deg, kan gjør-det-selv-kapsler til Dolce Gusto-kaffemaskinen lages raskere med et lignende resultat.

Hvilke kapsler passer til alle kaffemaskiner
Hvilke kapsler passer til alle kaffemaskiner

Gjenbrukbare kapsler kan stå lenge og ikke forringes, emballasjen er sterk, kaffe vil ikke miste egenskapene sine. Tomme beholdere kan også brukes til tetypene som Dolce Gusto også tilbyr. Den kan brukes til det tiltenkte formålet rundt 25-30 ganger, noe som indikerer en klar økonomisk besparelse.

Et alternativ til gjenbrukbare pods som er kjøpt i butikk

Hvis det er ambisjon og lystspar penger på vanlige kjøp av kaffebeholdere, du kan prøve å lage kapsler til Dolce Gusto kaffemaskin med egne hender. Prosessen er absolutt arbeidskrevende og vil ta litt tid. Du trenger flere tomme kaffeposer.

  1. Bruk en skarp gjenstand til å kutte av en del av den nedre enden ved plasseringen av aluminiumsmembranen (dette elementet er relevant når beholderen er full).
  2. Tømt for innhold og tørk godt. Alle handlinger må utføres forsiktig, uten å påvirke den andre membranen inne i beholderen.
  3. Ta en ny kapsel og kutt i midten. For å få jevnere linjer bør en godt skjerpet saks brukes.
  4. Fjern membranen helt, tørk kapselen. Sluttresultatet er to elementer som enkelt bør settes oppå hverandre.
  5. Et tørt produkt helles i den resulterende beholderen, elementene kobles sammen med lett trykk.
gjør-det-selv kapsler til Dolce Gusto kaffemaskin
gjør-det-selv kapsler til Dolce Gusto kaffemaskin

Hele utførelsesprosedyren er fullført. Så du kan lage kapsler til Dolce Gusto-kaffemaskinen med egne hender, og i store mengder og med alle slags drikker.

Fordeler og ulemper med kapsler for Dolce Gusto kaffemaskinmodeller

Oftest kan en kjøper i en butikk høre forskjellig informasjon om den valgte teknikken: de kan pynte på eller omvendt bagatellisere dens fordeler for å selge en dyrere modell. Derfor foretrekker de fleste å lytte til meningene til folk som har erfaring med håndteringenhet av interesse.

Når du vurderer Dolce Gusto-kapsler for kaffemaskiner, kan anmeldelsene høres positive i de aller fleste tilfeller. Fordelene inkluderer enkel og hurtig tilberedning, rike smaksopplevelser fra drikken, samt et bredt utvalg av kaffetyper. For det første skyldes dette det konstante samarbeidet mellom merkevarene Dolce Gusto og Nescafe.

Dolce Gusto kapsler for kaffemaskiner anmeldelser
Dolce Gusto kapsler for kaffemaskiner anmeldelser

Esken inneholder all nødvendig informasjon: i rekkefølgen av tilberedning (vekslende melkeposer med kaffe), hvor mange avdelinger kaffemaskinen skal stilles inn for å få nødvendig drikke, og så videre. Utvalget av produkter inkluderer varianter av ikke bare kaffe, men også te, samt Nesquik kakao, elsket av barn. Av manglene skiller en ganske høy pris og melkepulver i sammensetningen seg ut. I tillegg er ferdige kapsler ganske vanskelig å finne i vanlige butikker.

Anbefalt: