Hvordan brygge ingefær slik at den beholder alle sine fordelaktige egenskaper?

Hvordan brygge ingefær slik at den beholder alle sine fordelaktige egenskaper?
Hvordan brygge ingefær slik at den beholder alle sine fordelaktige egenskaper?
Anonim
hvordan koke ingefær
hvordan koke ingefær

Ingefær er en veldig nyttig plante kjent for menneskeheten i flere tusen år. Hjemlandet er India og Sørøst-Asia. Den inneholder mange nyttige oljer, vitaminer og aminosyrer, så det er ikke overraskende at mange bruker den ikke bare til matlaging, men også til behandling av forkjølelse, fordøyelsesproblemer, og brukes også til å bekjempe overvekt og som en generell tonic.. Hvordan brygge ingefær slik at den beholder alle de gunstige egenskapene, les artikkelen vår. Forresten, metodene for å tilberede en drink eller te avhenger av formålet du vil bruke roten til - for forkjølelse vil oppskriften være en, for vekttap - en annen. Begge metodene diskuteres nedenfor.

hvordan koke ingefærrot
hvordan koke ingefærrot

Hvordan brygge ingefær: en teoppskrift for behandling av forkjølelsesykdommer

Denne drinken hjelper deg med å bekjempe en forkjølelse. For å forberede den, ta:

- 2 mellomstore ingefærrøtter;

- 1 kopp flytende honning;- saft av 1 sitron.

Rens røttene og riv dem, eller mal dem i en blender. Kok 4 liter vann, tilsett den resulterende massen der og kok i noen minutter. Etter drinken må du sile og helle 1 kopp honning i den resulterende væsken, bland grundig og tilsett saften av en sitron (eller et par spiseskjeer av den ferdige butikken). Dette var grunnoppskriften på hvordan du brygger ingefær. Du kan diversifisere den noe ved å tilsette for eksempel naturlig appelsinjuice i buljongen eller gi den en spesiell smak ved å legge et par mynteblader, sitronmelisse, appelsin eller sitronskall sammen med roten mens den koker. Du kan drikke denne teen i hvilken som helst mengde, den vil gi deg energi og hjelpe deg raskt å beseire sykdommen.

hvordan brygge og drikke ingefær
hvordan brygge og drikke ingefær

Hvordan brygge ingefærrot for vekttap?

Denne drinken vil være til stor hjelp for de som sliter med overvekt. Tross alt har roten lenge vært kjent som et verktøy som forbedrer fordøyelsen og stoffskiftet, i tillegg til å dempe sultfølelsen litt. Drikk noen glass ingefærte hver dag og du vil se resultater. For å tilberede et avkok trenger du et stykke rot og en termos med kokende vann. Bare hakk eller riv ingefæren, legg den i en beholder med vann og la den trekke i et par timer. For større effektivitet kan du legge til litt nellik eller rød til denne teen.pepper.

Hvordan brygge ingefær for vekttap slik at drikken gir maksimal effekt? I dette tilfellet, i tillegg til roten, trenger du hvitløk. Bland disse to komponentene i like deler, og tilsett 20 deler vann til 1 del av massen. La det trekke i 15 minutter, sil og drikk hele dagen. Hvis drikken ikke virker for velsmakende for deg, er det ikke forbudt å tilsette litt honning, fersk sitron eller appelsinjuice.

Fra artikkelen lærte du hvordan du brygger og drikker ingefær, og hvordan du behandler forkjølelse og fedme med denne teen. Gå derfor ikke forbi denne roten i supermarkedet, fordi det er et utmerket middel for de som foretrekker å bekjempe sykdommer med folkemedisiner uten å bruke medisiner fra apotek.

Anbefalt: