Sunn kokosolje: forbrukeranmeldelser

Sunn kokosolje: forbrukeranmeldelser
Sunn kokosolje: forbrukeranmeldelser
Anonim

Coconut er fra Portugal. Den vokser også i varme tropiske land: Thailand, Brasil, Filippinene, Indonesia. Denne frukten er elsket og æret i den russiske føderasjonen. Det brukes ikke bare i matlaging, men også i kosmetikkindustrien. Tross alt har oljen i denne steinfrukten gunstige egenskaper.

anmeldelser av kokosnøttolje
anmeldelser av kokosnøttolje

Det styrker og pleier håret, helbreder og fukter huden, reduserer og jevner ut rynker. I tillegg har den en antibakteriell og sårhelende effekt. Kokosolje virker styrkende på immunforsvaret. Tilbakemeldinger fra forbrukere har vært overveldende positive for dette populære produktet.

Mange tror at en kokosnøtt er en stor nøtt, selv om dette er en feilaktig oppfatning. Fra et biologisk synspunkt er frukten en drupe. Den består av et ytre (eksokarp) og et indre skall (endokarp). Under skallet er en hvit fruktkjøtt som inneholder verdifulle vitaminer og mineraler. I matlaging brukes den aktivt til tilberedning av forskjellige konfektretter. Og fra tørketfruktkjøttet lager kokosolje. Anmeldelser av eksperter bekrefter de helbredende egenskapene til kopra. Fruktens fordeler stopper ikke der.

spiselig kokosolje
spiselig kokosolje

Kjemisk sammensetning og fordeler med kokosolje

Den har et enormt innhold av vitamin C, B, E, H, samt makronæringsstoffer (fosfor, mangan, jod, jern, kalsium, kalium, kobber). På grunn av tilstedeværelsen av laurinsyre i kokos, er frukten indisert for personer med hjertesykdom og åreforkalkning. Regelmessig inntak bidrar til å stabilisere kolesterolnivået.

Væsken som finnes i frukten (må ikke forveksles med kokosmelk) har også sjeldne helbredende egenskaper. Dette vannet er i stand til å fullstendig gjenopprette vannbalansen i menneskekroppen, slukke tørsten og kvitte seg med smittsomme sykdommer i blæren. Den inneholder ingen skadelige fettsyrer og er også lav i kalorier. Etter pasteurisering er alle stoffer som er nyttige for mennesker fullstendig bevart i den.

fordelene med kokosolje
fordelene med kokosolje

I løpet av en rekke studier har det blitt bevist at spiselig kokosolje er helt ufarlig og ikke har noen bivirkninger. Den er naturlig, fri for kjemikalier og skadelige konserveringsmidler. Den kan steke og stuve ulike matvarer. Prisen på matolje er ganske høy, så ikke alle har råd til det til daglig bruk.

Fordelene med kokosnøttolje

Anmeldelser av kvinner som stadig bruker dette verktøyet er entusiastiske. Det eliminerer tørrhet, irritasjon og avskalling av huden. Ved konstantmange har merket en betydelig forbedring i huden. Den har en betennelsesdempende effekt, lindrer bleieutslett, helbreder dermatitt, akne, eksem og til og med psoriasis.

For personer med sensitiv hud anbefaler hudleger å bruke kokosolje. Anmeldelser av menn som brukte det etter barbering er bare positive. Produktet absorberes perfekt, gjør huden myk, silkemyk og glatt. Den kan brukes som en skrubb – gni oljen med lette massasjebevegelser mens du bader. Så du vil ikke bare forbedre kvaliteten på huden, men også rense den for urenheter og keratiniserte områder.

Anbefalt: