Enkel hjemmelaget proteinshakeoppskrift

Enkel hjemmelaget proteinshakeoppskrift
Enkel hjemmelaget proteinshakeoppskrift
Anonim
proteinshake oppskrift hjemme
proteinshake oppskrift hjemme

Det er ingen hemmelighet at protein er bra for kroppen. I tillegg anbefaler mange å øke mengden hvis en person går på en proteindiett. Det finnes ulike oppskrifter på proteinshakes, det er bare viktig at grunnlaget er melk og cottage cheese, alltid lite fett. I tillegg til disse produktene kan bananer, yoghurt, tørket frukt, egg og is gå. En slik cocktail kan du uansett lage selv.

Hjemmelaget proteinshakeoppskrift

Det viktigste for å lage denne drinken er den riktige basen. Den ideelle komponenten ville være melk, som inneholder omtrent tre gram rent protein per 100 ml. Som regel legges 350 ml lettmelk til proteinshakeoppskriften hjemme. Hvis du er veldig glad i søtsaker, så kan du unne deg iskrem, men i dette tilfellet bør du begrense deg til 200 gram. En annen ingrediens rik på protein er cottage cheese. I tillegg er den også rik på mange forskjellige vitaminer ogsporstoffer. Det er en utmerket hjemmelaget proteinshake. Oppskriften inkluderer standard 150 gram av dette produktet. Egg tilsettes ofte i slike drinker.

hjemmelaget proteinshake oppskrift
hjemmelaget proteinshake oppskrift

Vaktel er det beste, for når du drikker en slik cocktail, kan du enkelt plukke opp salmonella. 5 egg vil legge til ytterligere 6 gram protein til drikken din. Nå er det tid for frukten. Selvfølgelig er det ikke mye protein i disse produktene. Rik på karbohydrater vil imidlertid gi kroppen den nødvendige energien og fylle opp glykogennivået.

Den mest populære frukten i en hjemmelaget proteinshakeoppskrift er bananen. Uten det kan kanskje ikke en eneste drink av denne typen klare seg. Husk at én banan i gjennomsnitt veier 125 gram, noe som gir deg 3 gram protein. I tillegg til det kan du legge til tørkede aprikoser. Ulempen er imidlertid at den ikke blir fullstendig knust.

Hvordan bruker du

proteinshake oppskrifter
proteinshake oppskrifter

Eksperter anbefaler å ta en proteinshake på treningsdager, selv om mange tror det kan tas daglig. På treningsdager er det lurt å blande inn en dobbel drink.

I gjennomsnitt blir det omtrent en liter. Den første halvdelen anbefales å drikke en time før trening, og den andre - umiddelbart etter timen. Du kan endre oppskriften på proteinshake hjemme. Det viktigste er at komponentene er rike på protein. De mest populære produktene inkluderer kefir, yoghurt, koumiss, krem, kondensertmelk, syrnet baktmelk, syltet melk, rømme og smør. Husk at effektiv proteinfordøyelse krever mye vann. Så det er veldig viktig å drikke det med 2,5 liter per dag. Dette gjelder spesielt for de som er på lavkaloridietter. Ved å blande alle de ovennevnte ingrediensene, vil du garantert snart forberede cocktailen som passer for deg. Hvis du bruker det som anbef alt, vil du snart legge merke til strålende resultater.

Anbefalt: