Kiwi smoothies: sunne og deilige oppskrifter for hver dag

Innholdsfortegnelse:

Kiwi smoothies: sunne og deilige oppskrifter for hver dag
Kiwi smoothies: sunne og deilige oppskrifter for hver dag
Anonim

Smoothie er en tykk drikk som er en knust blanding av ulike frukter, bær eller grønnsaker. Noen ganger brukes naturlige juicer, krydder og andre matprodukter som en ekstra komponent for tilberedning. Fra engelsk er navnet på denne drinken oversatt som "hyggelig, myk eller homogen." Det er faktisk slik han ser ut. Kiwi er den perfekte basen for å lage smoothies. Denne frukten inneholder en enorm mengde nyttige komponenter (vitaminer, mineraler, syrer og kostfiber) som kan opprettholde den normale tilstanden til menneskekroppen. I tillegg er det ideelt kombinert med nesten alle produkter uten å miste sine verdifulle egenskaper. Det finnes mange forskjellige alternativer for å lage smoothies med kiwi. Hver av dem er gode på sin egen måte og gir visse fordeler.

Healing Balm

Velger du de riktige ingrediensene til en smoothie med kiwi, så kan en vanlig drink bli tiltil en ekte helbredende balsam. Dessuten krever ikke forberedelsen noen spesiell tid eller arbeidskostnader. Produktet kan lages på et vanlig hjemmekjøkken på bare noen få minutter. For å lage en deilig og mest sunn smoothie med kiwi trenger du bare en mikser (eller blender) og retter som du kan helle den ferdige blandingen i. For å fungere trenger du følgende komponenter: for 1 moden kiwi, 200 milliliter kefir og en klype kanel.

smoothie med kiwi
smoothie med kiwi

Matlagingsordre:

  1. Først må kiwien skrelles forsiktig av den hårete huden.
  2. Etter det skal frukten kuttes tilfeldig i små biter og legges i en beholder for hakking.
  3. Rens frukten med en blender eller mikser.
  4. Tilsett yoghurt og litt kanel etter smak.
  5. Pisk blandingen grundig og hell den over i den tilberedte bollen.

Du vil få den mest verdifulle drikken som kombinerer de fordelaktige egenskapene til alle komponentene som brukes.

Kiwi med avokado

For mennesker som hele tiden fører en aktiv livsstil, er det svært viktig at kroppen hele tiden får den nødvendige energiboosten. I dette tilfellet vil en kiwi smoothie være selve kilden som vil bidra til å opprettholde vitalitet gjennom dagen. For slike formål er det best å bruke følgende sammensetning: 2 kiwi, 1 avokado og 300 milliliter drikkeyoghurt.

Å lage en slik drink er enkelt:

  1. Først må du forberede avokadoen. For å gjøre dette må frukten skrelles, og deretter, kutte den i to, fjernebein i midten. Etter det kan fruktkjøttet kuttes i vilkårlige biter.
  2. Kiwi med en skarp fruktkniv fri for hårete skinn, og del deretter i flere ganske store biter. Det er ikke nødvendig å male spesielt, siden denne frukten er ganske myk og det vil ikke være vanskelig å male den.
  3. Legg de tilberedte produktene i en blender og mal dem til velling.
  4. Hell i all yoghurten og pisk massen til den er jevn. Smoothien er klar.

Etter det gjenstår det bare å helle den over i en annen tallerken (glass eller glass) og drikke med glede.

Kiwi og banan

Følgende produkt passer for de som prøver å beholde figuren. Dette er hovedsakelig kvinner som som regel konstant er misfornøyde med vekten. Et skikkelig funn for dem vil være en smoothie med kiwi og banan. Den inneholder praktisk t alt ikke sukker, men samtidig er den rik på vitaminer og mineraler som finnes i de originale komponentene. For å tilberede det kreves følgende sett med produkter: 1 kiwi, en teskje naturlig honning, 1 banan, 75 milliliter vann og en spiseskje sitronsaft.

smoothie med kiwi og banan
smoothie med kiwi og banan

Teknologien for å tilberede drinken er enkel:

  1. Først av alt, skrell bananen, og del den deretter i biter med hendene.
  2. Den skrellede kiwien er også tilfeldig delt inn i flere deler.
  3. Legg produktene i blenderbollen.
  4. Legg til de resterende ingrediensene, lukk lokket og pisk på høy hastighet i 3 minutter. I løpet av denne tiden blandingenvil bli så homogen som mulig.

Hell smoothien med kiwi og banan i et glass, du kan trygt nyte den delikate smaken og den behagelige aromaen.

Morgen med fordeler

Når folk ønsker å bli kvitt overflødige kilo, torturerer folk seg ofte med strenge dietter, og begrenser seg i nesten alt. Noen ganger bærer dette selvfølgelig frukter. Men slike eksperimenter krever stor viljestyrke og utrolig tålmodighet, som ikke alle har. Den ideelle løsningen på dette problemet ville være en smoothie til frokost. For å få en effektiv fettforbrennende drikk kan du bruke en veldig enkel sammensetning: for 100 milliliter grønn te, 3 kiwifrukter og vanlig havregryn.

smoothies til frokost
smoothies til frokost

Regler for å lage en drink:

  1. Først må du brygge te separat.
  2. Samtidig skal havregrynene dampes ved å helle kokende vann over.
  3. Kiwi fri for skall. I dette tilfellet kan du opptre ikke-standardisert. Det er nok å kutte frukten i to, og deretter trekke ut fruktkjøttet fra den med en teskje.
  4. Legg alle ingrediensene sammen i en blenderbolle og bland godt.

En slik drink vil ikke bare gjøre en slank figur, men også bidra til å forlenge ungdommen. I større grad er dette fordelen med havregryn, som normaliserer fordøyelsen og stoffskiftet, som er nøkkelen ikke bare til en vakker figur, men også til god hud.

Kiwi med ris

Morgenmåltid gir vanligvis en person energi den første halvdelen av dagen. For å gjøre denne "ladingen" mer effektiv, kan du lage frokostsmoothies med et spesifikt sett med produkter. Drikken må væreden mest vitaminholdige og tilfredsstillende. For slike formål er en blanding tilberedt av følgende ingredienser perfekt: 80 gram kokt ris, 2 kiwi, 2 ss sitronsaft, 1 banan, 25 gram fersk persille, en kopp vann, honning og en teskje m alt lin frø.

Du må tilberede en slik drink på én gang:

  1. Legg alle ferdiglagde produkter samtidig i blenderbollen. Hvis en mikser brukes til arbeid, bør ingrediensene samles i en ikke-metallisk dyp beholder.
  2. Ren blanding. Avhengig av pisketiden kan du oppnå ønsket konsistens.

Det blir den perfekte drinken, der hver komponent spiller en bestemt rolle. Så persille er en kilde til betakaroten, og sammen med andre frukter er det et ekte pantry med vitaminer og mineraler. Ris er på sin side en leverandør av karbohydrater, som faktisk tjener som "drivstoff" for menneskekroppen. Sammen gjør de det mulig å lage en virkelig komplett frokost for alle som bryr seg om sin egen helse.

Sunn blanding

For å tilberede en deilig og sunn smoothie på egenhånd, må du huske at ikke bare bær og frukt har positive egenskaper. Grønnsaker inneholder også mange av disse komponentene, som er svært nødvendige for normal vekst og utvikling. Derfor, når du lager din egen sunne smoothie, kan du kombinere disse produktene sammen, og ta hensyn til de individuelle egenskapene til hver av dem. Så, for eksempel, for å forbedre fargen og fuktigheten i huden, er ikke helt den vanlige sammensetningen ideell: agurk, kiwi ogeple.

sunn smoothie
sunn smoothie

Det blir ikke vanskelig å lage en drink av dem:

  1. Først må du fjerne skallet fra eplet og skjære det i to og fjerne frøene.
  2. Kutt den skrellede kiwien i biter.
  3. Du må også fjerne skinnet fra agurken, fjerne frøene fra innsiden og hakke fruktkjøttet med en kniv.
  4. Pakk produktene sammen og kvern, og pisk deretter i et par minutter til.

Du får en herlig drink, som blant annet også kan brukes til å slukke tørsten, siden en agurk er 90 prosent vann.

Jordbær med kiwi

Om vinteren, når kroppen trenger støtte, eller under vårens beriberi, kan du lage smoothies med kiwi og jordbær. Drikken er ikke bare appetittvekkende og veldig velsmakende. Det er også i stand til å mette kroppen med de manglende næringsstoffene. Til matlaging må du bruke følgende sammensetning: 1 kiwi, en håndfull jordbær, 1 banan, en kopp eplejuice og en og en halv teskje honning.

smoothie med kiwi og jordbær
smoothie med kiwi og jordbær

Å forberede produktet er veldig enkelt:

  1. Bananen må skrelles og kuttes i skiver.
  2. Fjern forsiktig stilkene fra jordbærene.
  3. Kiwi, skrelt, kuttet i terninger.
  4. Kombiner produktene i en blender og pisk dem til massen blir homogen.

Etter det kan blandingen helles i et hvilket som helst glass (eller glass) som passer for dette og drikkes, mens du nyter den ekstraordinære smaken og aromaen. Hvis du unner deg en slik drink minst en gang om dagen, så kan duglem for alltid hva vitaminmangel er, samt dårlig humør eller velvære.

Kiwi og eple

Smoothies er som du vet verdsatt for sin rike smak, sunne sammensetning, samt ganske enkle og raske tilberedning. Avhengig av ingrediensene som brukes, kan den løse en rekke helseproblemer. Mange eksperter anbefaler å bruke oftere, for eksempel smoothies med kiwi og eple. En blanding av disse produktene er en ekte vitaminbombe som kan fjerne alle giftstoffer og avfall fra kroppen, og i tillegg styrke immunforsvaret betydelig. For å lage denne smoothien trenger du: 2 kiwifrukter, 3 ss appelsinjuice, 2 epler og 5 mynteblader.

smoothie med kiwi og eple
smoothie med kiwi og eple

Drikken lages veldig enkelt:

  1. Eplekjøtt (uten kjerne og skall) må kuttes i biter.
  2. Kiwier skal først skrelles og deretter smuldres tilfeldig.
  3. Mynteblader kan rives for hånd.
  4. Legg produktene i en blender og pisk på høy hastighet.

Det viser seg den perfekte blandingen med en behagelig rik smak og en perfekt harmonisk aroma.

Anbefalt: