Hjemmelaget eplejuice med fruktkjøtt til vinteren: deilige oppskrifter
Hjemmelaget eplejuice med fruktkjøtt til vinteren: deilige oppskrifter
Anonim

Med ildens inntog har folk mulighet til å lage forskjellige retter på den og tilberede dem for fremtidig bruk. Siden den gang har det gått mange århundrer, men vanen med å fylle opp har ikke forsvunnet. I dag skal vi snakke om epler, eller rettere sagt, hvordan du raskt og enkelt kan "lage" eplejuice med fruktkjøtt fra dem til vinteren. Sannsynligvis er det ingen slik person som ville være likegyldig til naturlige fruktkompotter (juicer) tilberedt av de kjærlige og dyktige hendene til sin elskede kone eller mor.

eplejuice med fruktkjøtt til vinteren
eplejuice med fruktkjøtt til vinteren

I tillegg til utmerket smak, er de utstyrt med næringsstoffer og helbredende kraft. Eplejuice med fruktkjøtt (for vinteren) vil lindre vitaminmangel, forbedre helsen og gi vårstemning i de mest alvorlige frostene. Fordelene med hjemmelagde preparater er at de ikke inneholder skadelige komponenter og er beriket med pektinstoffer som gir enorme fordeler for kroppen vår.

For å bevare produktet i lang tid, kan det hermetiseres (pasteuriseres). For matlaging, velg bare veldig moden, utenormehull og råtne epler. Om ønskelig kan du lage et fruktfat, for eksempel med tilsetning av gresskar, pærer, plommer - alt avhenger av fantasien og preferanser.

Oppskrift på eplejuice med fruktkjøtt til vinteren

En halvliters krukke vil kreve en stor skje med granulert sukker. De som liker søte drikker kan legge til flere. Vi skal lage mat med kjøttkvern, juicer, blender eller presse - hvem som har hva.

Til å begynne med vasker vi de modne og saftige fruktene våre grundig, kutter dem i 4 deler og snur dem til puré. Hell væsken i pannen, tilsett sukker og varm opp (ikke koke). Deretter, mens du fortsatt er varm, hell den i en forhåndssterilisert beholder. Vi legger eplejuice med fruktkjøtt (for vinteren) halsen ned, dekker med en varm klut på toppen og la nøyaktig for en dag. Du kan lagre slik juice i en mørk og tørr kjeller i to år. Åpne når som helst og nyt en deilig, forsterket og forfriskende drink.

Sunn eplejuice med fruktkjøtt (til vinter), gresskar og gulrøtter

eplejuice oppskrift
eplejuice oppskrift

Nødvendige ingredienser:

  • en kilo søte epler;
  • skrelt gresskar (en halv kilo);
  • én stor gulrot;
  • sukker etter smak.

Kok gresskaret til det er mykt, mal det i en blender. Vi passerer de skrellede gulrøttene gjennom en juicer sammen med epler. Deretter kombinerer vi alle komponentene, blander, setter på brann og koker opp. Forsegle tett i en ren beholder. Denne utmerkede oppskriften er deilig.drikke vil gi liv og friskhet.

Naturlig drikk laget av epler, chokebær og solbær

lage eplejuice med fruktkjøtt
lage eplejuice med fruktkjøtt

Produktsammensetning:

  • ferskpresset eplejuice (en halv liter);
  • solbær- og rognebærjuice (300 ml av hver drink);
  • sukker - dosering etter eget skjønn.

Koble alle produktene sammen, bland med perlesukker og varm opp til 80 °C. Dette fullfører tilberedningen av eplejuice med fruktkjøtt og bær - du kan helle den i krukker og kork.

Hvis drikken etter en uke ikke har blitt grumsete, gjæret eller dekket med mugg, så gjorde du alt riktig. Men hvis tegnene på ødeleggelse er tydelig synlige, kan juicen kokes og gelé eller fruktdrikker kan tilberedes fra den. Sørg for å sterilisere krukker med lokk for å forhindre at emnene dine blir ødelagt.

Anbefalt: