Cognac med melk: cocktailoppskrifter hjemme
Cognac med melk: cocktailoppskrifter hjemme
Anonim

Etter anmeldelsene å dømme, liker mange elskere av lavalkoholcocktailer konjakkbaserte blandinger. Faktum er at denne alkoholen er ganske sterk, og derfor kan ikke alle bruke den i sin rene form. Når den blandes med fruktjuicer, brus og til og med melk, blir drikken jevnere og lettere å drikke. Cognac med melkecocktail er ganske populær. Du kan lage denne drinken hjemme. Du vil lære om oppskriftene på konjakk med melk fra denne artikkelen.

Karamellblanding

Denne alkoholholdige drikken er basert på 500 ml melk og 50 ml konjakk. I tillegg til konjakk med melk, bør denne cocktailen inneholde sukker (2 ss) og vann (3 ss). Først av alt, i en liten kjele eller metallbolle, må du koke karamell. Først helles sukker i en bolle, vann tilsettes, og deretter settes bollen på lav varme. Innholdet må kokes opp. Hvis du kjøpte sødmehonningskygge, anses den som klar. Det er ikke nødvendig å holde den i brann lenger, ellers vil karamellen vise seg å være veldig tykk. Deretter kokes melk, som blandes med karamell. For å få det til å løse seg bedre, bør beholderen settes i brann igjen. Etter det helles innholdet i glass og krydres med en eller to spiseskjeer konjakk.

Banana Paradise

Etter de mange forbrukeranmeldelser å dømme passer konjakk med melk godt til iskrem. For å tilberede denne blandingen må du få følgende produkter:

  • 150 ml melk.
  • 100 ml konjakk.
  • One banan.
  • 250g iskrem.

Bruk en kniv eller gaffel, hakk først bananen. I en separat beholder, bruk en mikser, pisk melk med iskrem og konjakk. Deretter helles den resulterende blandingen i et eget glass, krydres med bananskiver og pyntes med en skive kiwi eller sitron.

konjakk med kokosmelk
konjakk med kokosmelk

"White Delight". Ingredienser til drinken

Denne melkekonjakkoppskriften bruker følgende ingredienser:

  • 250g fløteis. Is er også egnet.
  • 130 ml melk.
  • Banan (1 stk.).
  • 25 ml konjakk.

Hvordan lage mat?

Lag en blanding som følger. Skrell først bananen og skjær den i små biter. Deretter, bruk en blender, pisk iskremen med melk. Deretter tilsettes konjakk og bananskiver i bollen. Innholdet i beholderen må piskes igjen for å danne en homogen masse. Etter å ha fullført disseaction mix cognac med melk helles i et cocktailglass. Kiwi, appelsin eller bananskiver brukes som pynt. Drikk en drink gjennom et sugerør. Etter anmeldelsene å dømme har denne cocktailen en lett melkeaktig smak.

Bland med kirsebærjuice

En ganske hyggelig og mild drink er hjemmelaget konjakk med melk og kirsebærjuice. Denne cocktailen kan også krydres med vaniljesukker. Som et resultat vil drikken vise seg med en subtil vaniljearoma. En alkoholholdig blanding er laget av 40 ml konjakk, 40 ml kumelk og 20 ml kirsebærjuice. Hvis du ikke har den siste komponenten, kan du bruke litt annen juice. For eksempel eple eller til og med appelsin. Bland først alkohol med juice. Tilsett deretter riktig mengde melk. Innholdet røres grundig og helles i høye glass med sugerør.

Moon

For å tilberede denne alkoholholdige milkshaken anbefaler profesjonelle bartendere å bruke en 200 grams iskrem, uten noen tilsetningsstoffer. Melk trenger ett glass, cognac - 50 ml. I tillegg er blandingen krydret med fruktsirup (50 ml). Det er enkelt å lage en cocktail. Det er nok å blande iskrem, sirup og melk i en beholder, og deretter piske til jevn. Alkohol tilsettes sist. Den ferdige drinken er dekorert med revet muskat, skiver av banan, appelsin eller sitron. Det er best å drikke denne blandingen avkjølt og gjennom et sugerør. Ifølge forbrukeranmeldelser har cocktailen en behagelig delikat smak, der det er en liten bitterhet.

oppskriftkonjakk med melk
oppskriftkonjakk med melk

Cognac med kokosmelk

Dette produktet noen mennesker forveksler med væsken inne i fosteret. Faktisk er råvaren for melk kjøttet av kokosnøtten. Hvis du sammenligner flytende kokos med melk, blir det tydelig at de har forskjellig smak og farger. Hvis du har problemer med fordøyelseskanalen, må du bruke kokosmelk forsiktig.

konjakk med melkecocktail
konjakk med melkecocktail

Men mange elskere av hjemmelagde milkshakes eksperimenterer med dette produktet. For de som har et ønske om å lage en blanding basert på konjakk og kokosmelk kan vi anbefale følgende oppskrift.

Basisen til cocktailen er representert av tre glass melk og 100 ml konjakk. Du trenger også et halvt glass kirsebærjuice. Melk må avkjøles. Den blandes med juice og alkohol, og piskes deretter med en blender eller shaker. Cocktailen er nå klar til å drikkes. Blandingen vil se mye mer spektakulær ut hvis du dekorerer glasset med noen få kirsebær.

Alkoholblanding
Alkoholblanding

Andre vei

Det finnes en annen oppskrift for å lage en melkealkoholblanding med kokosmelk. Både cognac og tequila egner seg som alkoholbase. Kokosmelk trenger 15 ml, appelsinjuice - 30 ml. I tillegg er cocktailen krydret med knust is og kanel. Den siste komponenten vil være nok en halv teskje. Forbered blandingen i en shaker. Den blander sterk alkohol med appelsinjuice og melk. Helt til slutt filtreres væsken, helles i en storglass og strø over riktig mengde kanel.

Med krem

Alkoholblandinger basert på konjakk vil få en lett og behagelig smak hvis sterk alkohol fortynnes med sjokoladelikør og tung fløte. Sammensetningen av cocktailen er som følger:

  • 30 ml konjakk.
  • 30 ml tung krem.
  • 30 ml sjokoladelikør.

På det første trinnet av matlagingen blandes fløte og konjakk. Blandingen piskes til jevn. Deretter krydres den med brennevin og ristes. I glasset som denne cocktailen skal serveres i, legg noen isbiter, og hell deretter den ferdige drinken. Stort sett drikker de det til dessert.

hjemmelaget cognac med melk
hjemmelaget cognac med melk

Coarnado

Denne oppskriften passer for elskere av alkoholholdige milkshakes med ferskensmak. Oppskriften inneholder følgende ingredienser:

  • 20 ml konjakk.
  • 40 ml krem.
  • 20 ml ferskenlikør.

Du kan heller ikke klare deg uten sjokoladebiter og en halv banan. Produktene piskes i en blender og helles deretter i et cocktailglass. Sjokoladebiter legges på toppen.

Anbefalt: