"Boguchar frø" - velsmakende og sunn. Kampanjer fra "Boguchar frø"

Innholdsfortegnelse:

"Boguchar frø" - velsmakende og sunn. Kampanjer fra "Boguchar frø"
"Boguchar frø" - velsmakende og sunn. Kampanjer fra "Boguchar frø"
Anonim

"Boguchar frø" er vår innenlandske produsent som dyrker råvarer i den sørlige delen av Voronezh, i Bogucharsky-distriktet. Det er her navnet på dette produktet kommer fra.

Boguchar frø
Boguchar frø

De fleste elsker ristede solsikkefrø. Det er av denne grunn at det er mange produsenter av denne delikatessen på hjemmemarkedet. Har du noen gang lurt på hvor nyttig dette produktet er?

Nyttige egenskaper til solsikkefrø

Mange russere er av den oppfatning at solsikkefrø er eiendommen til landet vårt, hvis hjemland er vårt. Men faktisk ble frøene brakt til oss fra USA på midten av 1600-tallet. Og siden den gang har de vært så glade i at de har blitt en del av hverdagen og til og med noen steder et element av folke- og forfatterskap (eventyr, fortellinger, tungetråder, kino osv.).

Hvis vi vender oss til spørsmålet om fordelene med frø, så kan vi her legge vekt på følgende komponenter: disse er kalsium (Ca), magnesium (Mg), jod (I), jern (Fe), vitaminer A, B, E og D, omega 3, 6 og vitamin F.

frøBogucharsky-handling
frøBogucharsky-handling

Frø beholder sine nyttige egenskaper kun når de tørkes og ikke behandles. Men under stekeprosessen går noen av næringsstoffene tapt. Med riktig varmebehandling kan du redde de fleste av dem.

Hvilken effekt har "Boguchar-frø" på menneskekroppen

Hvis du bruker frøene i en akseptabel mengde, kan du få følgende effekt på hele kroppen. De:

  • Forbedre funksjonen til fordøyelseskanalen, inkludert leveren.
  • beroligende effekt på sentralnervesystemet og det kardiovaskulære systemet.
  • Forbedre kvaliteten på hår og hud. Og også hjelpe i kampen mot for tidlig aldring av huden.
  • Normaliser blodtrykket.
  • Forbedre kroppens immunforsvar.
  • Ha en positiv effekt på helsen til det reproduktive systemet.
  • Gir rask regenerering av bein og muskler etter blåmerker.
frø Bogucharsky handling
frø Bogucharsky handling

Det er også verdt å merke seg at for de som bestemmer seg for å si farvel til røyketobakk, vil "Boguchar-frø" bli en assistent for å redusere trangen til en dårlig vane. Siden dette vil fungere som en distraksjon når trangen til å strekke seg etter en sigarett oppstår.

Det er verdt å merke seg at personer som lider av leversykdommer og gallestein bør avstå fra solsikkeprodukter. Tross alt er et angrep mulig på grunn av utstrømning av galle, provosert av frø.

Stekt "Boguchar-frø", selv om de er mindre nyttige, men har utmerket smakkvaliteter og vil definitivt bidra til å muntre deg opp.

Kampanjer for forbrukere fra produsenten

Kampanjer holdes regelmessig på Boguchar Seeds. Så snart en kampanje avsluttes, starter en ny. Dette bidrar ikke bare til økt etterspørsel etter produkter, men skaper også stor interesse blant brukere av Internett-ressurser.

En av de minneverdige kampanjene ble k alt "Vinn en tur til Dubai". Kampanjen gikk fra 15. november 2016 til 15. februar 2017. I tillegg til hovedpremien ble kundene tilbudt mange andre gaver. Ved å kjøpe Bogucharsky-frø kan du vinne en reise til Dubai eller andre premier hvis du oppfylte produsentens betingelser.

Bogucharsky frø tur til Dubai
Bogucharsky frø tur til Dubai

Kravene var som følger: ved kjøp av produkter i en kampanjepakke var det nødvendig å finne koden inne, registrere kampanjekoden på nettsiden til partnerreisebyrået eller sende en SMS til 2420. Og vent til prisen som skal deles ut til deltakeren.

Premiefondet for aksjonen "Bogucharsky frø" var følgende:

  • Med et sett på 30 poeng ble det spilt en billett for to til Dubai.
  • Med 15 poeng kan du konkurrere om Action Camera GoProHERO-prisen.
  • Ved å score 10 poeng ble det loddet ut et gavekort for kjøp av husholdningsapparater (blant ti deltakere hver uke).
  • Etter å ha oppnådd 5 poeng, kunne man være med i trekningen av gaver som krus, et håndkle, et teppe med firmalogo (blant ti deltakere hveruke).
  • Og mottak av midler til mobiltelefonkontoer i mengden 20 til 100 rubler.

Kundeanmeldelser

Etter vurderingene av Bogucharsky Seeds er forbrukerne av den oppfatning at dette er de deiligste frøene blant de andre representantene for dette produktet. I tillegg tiltrekker emballasjedesignet oppmerksomhet: det virker så kjent og veldig russisk. Steking, s altholdighet og utvalgt utvalg er akkurat det favorittfrøene dine skal ha. Forbrukere legger også merke til det faktum at kampanjer hos Boguchar Seeds holdes regelmessig, og deltakerne mottar hyggelige premier. Det var ingen feil i produktene.

Anbefalt: