Å drikke eller ikke drikke: positive og negative anmeldelser av grønn kaffe

Å drikke eller ikke drikke: positive og negative anmeldelser av grønn kaffe
Å drikke eller ikke drikke: positive og negative anmeldelser av grønn kaffe
Anonim
grønn kaffe anmeldelser
grønn kaffe anmeldelser

Grønn kaffe er et populært vekttapsprodukt som annonserer for svært raskt vekttap på bare noen uker. Dette naturlige produktet, som ikke er noe mer enn ubrente kaffetrebønner, inneholder en rekke aktive stoffer, inkludert klorogensyre, som kan påvirke metabolismen, øke hastigheten på den og hjelpe kroppen med å bryte ned diettfett. Anmeldelser om grønn kaffe er ganske motstridende: noen berømmer det som et universalmiddel, og noen skjeller og hevder at det ikke hjelper i det hele tatt. La oss se hvorfor dette skjer, på grunn av at noen mennesker kan gå ned i vekt ved å bruke en drink, mens det ikke hjelper andre.

Komposisjon og anmeldelser av grønn kaffe

Foruten klorogensyre inneholder bønner nyttige antioksidanter, eteriske oljer og en rekke vitaminer. Men den nevnte syren er den svært aktive ingrediensen som bekjemper overflødig kroppsfett. I ubrente bønner er det 10 %, men det varmebehandlede produktet mister det nesten helt. Hvis dutok grønne kaffebønner som grunnlag for vekttap, så er den optimale bruksmåten å ta 2-3 kopper om dagen, du trenger ikke å overskride doseringen.

ekte grønn kaffe anmeldelser
ekte grønn kaffe anmeldelser

Og hvis du har et ekstrakt i kapsler, så er 1200-1600 mg per dag akkurat den mengden leger og ernæringsfysiologer anbefaler. Studier har vist at overvektige personer med regelmessig bruk av grønn kaffe er i stand til å gå ned fra 2 til 5-6 kg per måned, men under forutsetning av at de på den tiden enten fulgte en diett, eller rett og slett tok vare på ernæringen. Det vil si at anmeldelser om grønn kaffe, hvis vi tar positive, inneholder ofte informasjon om at en person ikke bare brukte drikken i seg selv for å redusere kroppsvekten, men også gjorde noe ekstra - han var på diett, trente, og så på. Ingen grunn til å stole på grønn kaffe som et universalmiddel - stoffet eller drikken alene vil ikke hjelpe. Leger snakker også om dette, men i kombinasjon med andre tiltak vil det være et utmerket verktøy som vil bringe figuren din nærmere ønsket ideal.

Andre anmeldelser om grønn kaffe, inkludert de som drikken ikke hjalp for

Som nevnt ovenfor, bør rå bønner - i ekstrakt eller en duftende kopp kaffe - tas i forbindelse med andre vekttapaktiviteter. Eller i løpet av kurset, overvåk i det minste riktigheten av kostholdet ditt: enig i at hvis du drikker grønn kaffe med et fullt tre-retters måltid og dessert, er det usannsynlig at det hjelper deg å gå ned i vekt.

som drakk anmeldelser av grønn kaffe
som drakk anmeldelser av grønn kaffe

Det er mulig det var kvinner eller menn som overskred det daglige kaloriinntaket og la negative anmeldelser om grønn kaffe. Sannheten er at de ennå ikke har oppfunnet et mirakuløst stoff som kan redusere kroppsvekten, og til og med samtidig, og lar deg spise så mye du vil - uten hensyn til fettinnholdet og kaloriinnholdet i maten. Blant andre anmeldelser om grønn kaffe, er det hovedsakelig de der det å gå ned i vekt klager på smaken av drikken. Det er virkelig ikke den mest vellykkede, pluss sukker eller melk kan ikke tilsettes koppen. I tillegg er ubrente korn ganske dyre - fra 900 rubler og mer, og ekstraktkapsler er enda mer - fra 1800 rubler. Så bestem selv om du trenger det eller ikke. For det meste fra de som drakk grønn kaffe, er vurderingene positive: ved hjelp av den kan du virkelig korrigere kroppsvekten. Men la oss gjenta at en drink eller ekstrakt bare er et supplement til kostholdet, ikke en fullstendig erstatning.

Anbefalt: