Oppskrift viburnum med honning - påføring og indikasjoner
Oppskrift viburnum med honning - påføring og indikasjoner
Anonim

Nesten alle vet om fordelene med viburnumbær. I tillegg til å være en kilde til vitamin C, inneholder den nyttige syrer, vitaminer og en rekke sporstoffer. I dag forbereder healere mye midler basert på dem. Oppskriften på viburnum med honning har vært kjent i mer enn et årtusen, dette er en klar bekreftelse på verdien deres. De fordelaktige egenskapene til denne sammensetningen er uunnværlige for å gjenopprette redusert immunitet, spesielt under luftveissykdommer. Det brukes også til å behandle gastritt og med en kompleks effekt på onkologiske prosesser i brystkjertlene hos kvinner.

Oppskrift på viburnum med honning
Oppskrift på viburnum med honning

Viburnum med honning oppskrift: hostehjelp

Denne urtemedisinen har en beroligende og slimløsende effekt ved bronkitt, trakeitt og trakeobronkitt. Den er spesielt god ved langvarig og smertefull hoste med hardt oppspytt.

For å tilberede det, må du ta 100 g viburnum-frukter, skyll godt og hell dem med 200 g flytende honning (du kan bruke et forhåndssmeltet kandisert produkt). Fortsett kokeprosessen i 5 minutter, avkjøl deretter medisinen og ta den 2 ss opptil 5 ganger om dagen. Hvis du ikke tåler smaken av bæret, kan sammensetningen vaskes ned med varmt vann. Effektiviteten til midlet er høy, men det bør tas i minst en uke.

Drikk "Refreshing": nok en oppskrift på viburnum med honning

Viburnum røde bær oppskrifter
Viburnum røde bær oppskrifter

Denne drinken er aktuell i den varme årstiden, men tørsteslukking er ikke den eneste fordelen. I dette tilfellet snakker vi om en vellykket kombinasjon av "nyttig og hyggelig", som folk sier. Ved å drikke denne drinken hver dag beriker du deg selv med en betydelig porsjon enzymer, vitaminer, styrker kroppens forsvar, øker din indre tone og lader opp med positiv energi!

Tilberedning av denne drinken innebærer bruk av andre komponenter:

  • flaske kullsyreholdig mineralvann - 1 liter;
  • viburnum bær 250 g;
  • sukker 50 g;
  • honning 100 g;
  • noen isbiter per porsjon før servering.
viburnum med honning oppskrift
viburnum med honning oppskrift

Skyll viburnum-frukter, sorter og strø over sukker, vent til det slipper saft. Etter det, klem ut bærene og sil det resulterende konsentratet. Bland alle ingrediensene sammen og pisk godt, etter disse trinnene, tilsett forsiktig sprudlende vann. Hell den ferdige drinken i glass, tilsett is og server til gjestene.

Oppskrift viburnum med honning til vinteren

Tilbered trylledrikken på en enkel måte å insistere på. For 100 g bær tas en liter kokende vann og 100-150 g honning, alle komponentene blandes og helles i sterile flasker. Du kan også fryse fruktene og lage mat når som helstfersk drikke.

Viburnum med honning: en oppskrift for de som ikke liker disse sunne bærene

I dette tilfellet er hovedoppgaven å bli kvitt bitterheten som den helbredende drikken har. Og løsningen på dette problemet er veldig enkel. Forhåndsfrysing av bærene eliminerer dette lille minuset, etter å ha tint opp fruktene, kan du fortsette til en av de angitte tilberedningsmetodene.

Kalina red - et bær, oppskrifter og kontraindikasjoner som alle bør vite

Du vet nå om fordelene med denne planten, du er kjent med oppskriftene, men kontraindikasjonene for deg er fortsatt ukjente. Husk at viburnum er forbudt for bruk av gravide kvinner, personer med økt nivå av trombose og blodpropp.

Anbefalt: