"Matsesta tea". Matlagingsinstruksjoner, anbefalinger og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

"Matsesta tea". Matlagingsinstruksjoner, anbefalinger og anmeldelser
"Matsesta tea". Matlagingsinstruksjoner, anbefalinger og anmeldelser
Anonim

For en tid siden begynte teproduksjonen i Krasnodar-territoriet. Disse produktene er produsert av JSC Matsesta Tea. Planten dyrkes på plantasjer i Krasnodar-territoriet. Det er her klimaet som er best egnet for tebusker råder. Somrene er varme og solrike, og vintrene er relativt kalde. "Matsesta te" høstes hovedsakelig om høsten eller på slutten av sommersesongen, hvoretter bladene behandles i samsvar med GOST. Produsenten produserer tre typer av sine produkter.

matsesta te anmeldelser
matsesta te anmeldelser

Visninger

  1. Klassisk svart langbladsdrikk.
  2. Grønn "Matsesta tea".
  3. Tedrikk med timian og oregano.

Hver av disse typene er pakket i engangsposer eller liggende løst for brygging.

Valg av redskaper for te

Før du lager denne eller den typen, må du velge riktig redskap for brygging. Gi preferanse til glassbeholdere. Det er i den du vil kunne tilberede en duftende og velsmakende drink, samtidig som du beholder de mest nyttige egenskapene.

Krus som det pakkede produktet er brygget i, må også overdryppes med kokende vann før tilberedning. Gi preferanse til tykt glass som holder på varmen. I en slik beholder vil teen din forbli varm og velsmakende i lang tid.

matsesta te
matsesta te

Matlagingsinstruksjoner

«Matsesta te» produseres både i løse blader og i poser. Måten du tilbereder det på avhenger av hvilket alternativ du velger. Å tilberede en grønn type drink er ikke forskjellig fra et svart blad.

knust blad

Krasnodar-te "Matsesta", produsert i form av et løst blad, må brygges i en spesiell beholder. Før du heller te, skyll beholderen med kokende vann. Etter det, legg noen spiseskjeer med produkter i den og hell kokende vann over den. Drikken skal stå i 10 til 15 minutter, deretter kan du begynne å drikke te.

Pakket "Matsesta tea"

For late og stadig hastverk produserer produsenten teblader pakket i poser. Hver av dem har en individuell pakke, som lar deg alltid ta med deg favoritttypen din. Slike poser er i stand til å beskytte teblader mot fuktighet.

Ta en pose og legg den i et krus. Hell kokende vann og drikkbrygg i 5 minutter. Grønn te kan brygges i opptil 7 minutter. Etter denne tiden, fjern posen og nyt favorittsmaken din av Krasnodar-te.

Krasnodar matsesta te
Krasnodar matsesta te

Anmeldelser

Te "Matsesta"-anmeldelser er ekstremt positive. Han er perfekt i alt. Det sier de som bruker det.

De fleste teelskere som en gang prøvde denne drinken, nekter alltid produkter fra andre produsenter. På grunn av den lave kostnaden er den tilgjengelig for alle.

Krasnodar-te har en flott oppkvikkende aroma og inneholder ikke smaker og fargestoffer. Dette blir tydelig etter noen minutters brygging. Fargen på den svarte drinken er overveiende lysebrun. Grønn te har derimot en lett, gjennomskinnelig fargetone.

Konklusjon

Krasnodar-te er tilgjengelig i pakker på 50 og 100 gram. Det pakkede utseendet har en praktisk pakke med et hull som du kan ta ut posene fra uten å åpne esken.

Den gjennomsnittlige prisklassen for en drink for brygging er fra 50 til 80 rubler, avhengig av region og leverandør.

Følg trinnvise instruksjoner når du tilbereder drinken. Om ønskelig kan du tilsette honning, sitron, sukker eller favorittsyltetøyet ditt, men selv uten disse produktene har Krasnodar-te en uforlignelig smak og aroma.

Prøv den fantastiske Matsesta-teen, og du vil aldri drikke noe annet igjen!

Anbefalt: