Stor og velsmakende Big Tasty

Stor og velsmakende Big Tasty
Stor og velsmakende Big Tasty
Anonim

I dag klarer vi sjelden å holde styr på ernæringen vår. Ofte trenger du å friske opp deg selv raskt og tilfredsstillende. Det er ikke overraskende at mange foretrekker å ikke kaste bort tid, men bare besøke gatekjøkken. En av de mange burgerne som er spesielt populær blant McDonald's-besøkende er Big Tasty.

stor velsmakende
stor velsmakende

Dette produktet er det største på menyen til en kjent hurtigmatkjede. Inkluderer: sesamfrøbolle, tykk biff, urter, tomater og løk.

Hvorfor foretrekker mange besøkende, spesielt menn, å bestille Big Tasty? Kaloriinnholdet i dette produktet er 850 kalorier, som i hovedsak er identisk med en voksens lunsj. Så etter å ha spist bare én sandwich, kan du være perfekt fornøyd i flere timer.

Historien om Big Tasty er ikke bare historien om en burger. Dette er et epos med oppturer og nedturer. Denne sandwichen kom inn på det kaliforniske markedet i 1997. Den ble opprinnelig laget for å konkurrere med de nesten identiske Burger King-burgerne. Nasjon alt ble Big Tasty implementert i 2000,og dette ble gjort på en bestemt dag for å falle sammen med åpningen av Disney-parken i California.

store velsmakende kalorier
store velsmakende kalorier

I Big Tasty, for første gang, prøvde utviklere ut en ny måte å lage burgere på: den nederste bollen og pattyen var varme, mens alle andre ingredienser forble kalde, for så å varmes opp rett i den ferdige sandwichen. Dessuten har pappesken som Big Tasty serveres i aldri vært brukt før.

Prisen på denne burgeren for 2013 i Russland er 147 rubler.

Hvis vi tar en titt på Big Tasty-ingrediensene, kan vi se at oppskriften ikke er så komplisert. Vi tar en biffkotelett, legger på toppen noen salatblader, noen løkringer, et par tomatskiver. Alt dette serveres i to myke boller med sesamfrø. Men hva er hemmeligheten bak denne rike smaken? Alt handler om sausen. Vi gir deg oppskriften på denne hemmelige ingrediensen slik at du kan lage Big Tasty hjemme.

Så, sausen inkluderer:

  • 1/4 kopp amerikansk KRAFT Miracle Whip salatdressing;
  • halv spiseskje HEINZ søt velsmakssaus;
  • en kvart kopp majones;
  • litt s alt;
  • to spiseskjeer WISHBONE deluxe fransk salatsalatdressing;
  • to teskjeer hakkede syltede agurker;
  • en teskje hver: sukker, tørket og hakket løk, hvit eddik, ketchup.
stor velsmakende hjemme
stor velsmakende hjemme

Bland alle ingrediensene ovenfor i en kopp, gjerne i aktivt tempo. Sett i mikrobølgeovnen i 25 sekunder. Bland igjen. Dekk til med matfilm og la avkjøle i minst en time. Dette vil bringe alle smakene sammen. Denne koppen med saus vil lage omtrent åtte Big Tastys. Det er synd at de nødvendige ingrediensene er så vanskelige å finne i russiske hyller. Men hvis du lykkes, vil du oppleve den virkelige gleden av hjemmelaget Big Tasty.

Noen eksperter anbefaler å legge til et par stykker emmentaler for en forandring, men dette er en smakssak. Vi beskrev den klassiske oppskriften på den berømte burgeren ovenfor.

God appetitt!

Anbefalt: