Hvordan gå ned i vekt med aktivt kull?

Hvordan gå ned i vekt med aktivt kull?
Hvordan gå ned i vekt med aktivt kull?
Anonim

I det moderne samfunnet øker antallet overvektige stadig. Mange kvinner er villige til å gjøre hva som helst for å gå ned i vekt. De bruker ulike metoder og teknikker for dette, men ofte tilfredsstiller ikke resultatene dem. I de fleste tilfeller kommer vekten tilbake igjen. For å bli kvitt ekstra kilo, må du føre en sunn livsstil. Ikke bare vaner forstyrrer folk, men også en stor mengde giftstoffer akkumulert fra underernæring.

gå ned i vekt med aktivt kull
gå ned i vekt med aktivt kull

Men de siste årene har det dukket opp en veldig enkel og billig metode for å gå ned i vekt. Dette er det vanlige aktivt kull. Det har vært mye kontrovers rundt denne metodikken. Noen tror at dette er kvakksalveri, men det er mennesker som klarte å oppnå ønsket harmoni ved hjelp av aktivt kull. De sier at vekten går opp til fem kilo på en uke.

La oss se om aktivt kull kan hjelpe deg å gå ned i vekt?

Først må du forstå hva dette stoffet er? Den er laget av organiske råvarer og er den sterkeste absorbenten. Dette stoffet kan fjerneskroppskjemikalier, avfallsstoffer og giftstoffer. Derfor brukes det ofte til forgiftning og andre magesykdommer. Å ta dette middelet er i stand til å rense kroppen for giftstoffer, som i mange tilfeller er årsaken til overvekt. Det viser seg at det er fullt mulig å gå ned i vekt med aktivt kull.

Ofte akkumuleres overvekt på grunn av fordøyelsesbesvær og metabolisme. Kull er i stand til å bekjempe disse fenomenene og til og med fjerne kjemikalier og patogener fra kroppen.

Selvfølgelig er fordelene med dette stoffet åpenbare, men han alene er ikke i stand til å takle overdreven kroppsvekt. Du kan gå ned i vekt med aktivt kull hvis du kobler til dietter i tillegg.

kan du gå ned i vekt med aktivt kull
kan du gå ned i vekt med aktivt kull

Det er bare et hjelpeverktøy for rask fjerning av metabolske produkter.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt med aktivt kull?

Det er flere alternativer for "kull"-dietten:

1. Ta 2 tabletter daglig i noen dager før, under og 10 dager etter enhver diett.

2. Ta en stor mengde av dette stoffet, fordel det utover dagen. Det anbefales vanligvis å drikke 1 tablett per 10 kilo vekt. Du kan ta dem morgen og kveld eller 2-3 tabletter en halv time før måltider. Spis på dette tidspunktet som vanlig, men unntatt fett, s alt, alkohol og søtsaker. Det anbefales ikke å følge en slik diett i mer enn 10 dager.

3. En mer streng diett med bruk av kull er en tre-dagers diett. Trenger før du spiserdrikk 2-3 tabletter. Den første dagen drikkes en kefir, neste dag må du bare spise epler, og den tredje - grønnsaker.

hvordan gå ned i vekt med aktivt kull
hvordan gå ned i vekt med aktivt kull

4. Og en annen måte å gå ned i vekt med aktivt kull på er en dags faste med ti sorbenttabletter før sengetid.

Med en hvilken som helst metode tapes ikke overflødig vekt på grunn av kull, men på grunn av endringer i ernæring. Først av alt må du endre vanene dine.

Ved langvarig bruk av denne sorbenten kan det oppstå ubehagelige bivirkninger. I tillegg til giftstoffer fjerner kull også gunstige mikroorganismer og vitaminer. Den er svært vannbindende og kan forårsake forstoppelse.

Derfor anbefales det ikke å ta mye kull i mer enn 10 dager og prøve å spise mat som øker tarmmotiliteten på dette tidspunktet, som rødbeter eller kefir.

Anbefalt: