Curd "Gourmet". Oppskrift for late husmødre

Innholdsfortegnelse:

Curd "Gourmet". Oppskrift for late husmødre
Curd "Gourmet". Oppskrift for late husmødre
Anonim

Ostekaker og paier med cottage cheese er en favoritt delikatesse for barn. Men selv voksne, til og med de som følger en diett og riktig ernæring, har lett råd til en slik lekker som Lakomka, oppskriften som vi tilbyr i dag. Hovedsaken i denne retten er at den tilberedes veldig raskt og uten store anstrengelser fra vertinnens side.

gourmetoppskrift
gourmetoppskrift

Festlig "Gourmet"

Denne retten er perfekt for et festlig bord og bare som en godbit for barn. Enig, barna våre spiser ikke alltid godt, for eksempel en cottage cheese gryte servert i barnehagen. Og for å motta vitaminene og mineralene som finnes i cottage cheese, er barnas kropp ganske enkelt forpliktet. Hvordan være? Løsningen ville selvsagt vært "Gourmet" med cottage cheese mørdeig, bestående av enkle produkter som finnes på ethvert kjøkken.

Ingredienser og tilberedning

For å tilberede deigen trenger du følgende produkter: to kyllingegg, to hundre gram cottage cheese, ti spiseskjeer sukker, hundre gram margarin. "Gourmet", oppskriften som vivi tilbyr, inneholder deigen også mel - 15 ss, og brus, som må slukkes med bordeddik.

For å tilberede ostemasse bør du ta: hundre ml. melk, to hundre gram cottage cheese og samme mengde smør, en liten dessertskje kakaopulver, ti spiseskjeer sukker og en klype vanillin (kan erstattes med vaniljepulver).

La oss gå videre til tilberedning av dessert. Cottage cheese-shortbread deig er det viktigste som vår "Lakomka" vil bestå av. Oppskriften er enkel og rask. Ta først margarin og bland den med granulert sukker. Før du legger cottage cheese til den totale massen, bør den føres gjennom en kjøttkvern eller hakkes grundig med en gaffel. Etter disse manipulasjonene kombinerer vi ostemassen med egg, mel og margarin. Det er bedre å piske deigen med en mikser for å unngå at det dukker opp ubehagelige og smakløse klumper senere.

gourmet med cottage cheese fra mørdeig
gourmet med cottage cheese fra mørdeig

Den resulterende deigen må deles i tre eller fire deler. "Gourmet" cottage cheese, oppskriften som vi beskriver, krever en tynt rullet deig, så denne prosedyren må gis maksimal tid. Legg de sammenrullede deigstykkene på en smurt bakeplate og stek i ti minutter ved en temperatur på 170 grader.

Mens kakene steker, kan du begynne å forberede fyllet. Frodig og luftig krem er grunnlaget for Lakomka-desserten. Oppskriften vil kreve bruk av en kjøkkenhjelper som en mikser. Pisk smør, cottage cheese og vaniljesukker. Deretter må du legge til oppvarmetmelk på komfyren.

Det siste trinnet vil være å "lime" emnene våre. Vi legger ostemasse på en kake, lukk den med en annen kake. Dryss toppen med kakaopulver og smulene som er til overs fra deigen. De resulterende kakene kan kuttes i trekanter, firkanter, eller slå på fantasi og bygge uvanlige former, kutte ut dyr osv.

Forenklet "Gourmet"

Hvis det er et minimum av koketid eller den første oppskriften virker vanskelig å tilberede, bruk den forenklede versjonen.

For matlaging trenger du: en kilo cottage cheese, et pund margarin, 100 gram rosiner, et pund mel, to hundre gram perlesukker og ett egg.

gourmet cottage cheese oppskrift
gourmet cottage cheese oppskrift

Matlagingsprosess

Hytteost må blandes med myknet margarin med en gaffel. Senere fester vi en mikser til prosessen og begynner å slå massen, gradvis tilsette egget og melet. Den resulterende massen er ikke delt inn i deler, men rullet ut med ett kontinuerlig ark. Fra den kutter vi ut sirkler, firkanter. Du kan bruke kakeformer. På toppen av deigen legger vi (presser) noen rosiner.

Ovnen til denne oppskriften varmes opp til 200 grader. Kle en stekeplate med bakepapir, bakepapir eller strøk med olje. Vi legger ostemassen "cookies" der i femten minutter. Gourmand er klar.

Anbefalt: