Hvordan drikke rødbetjuice riktig? Hvordan drikke rødbetjuice for anemi, onkologi eller forstoppelse
Hvordan drikke rødbetjuice riktig? Hvordan drikke rødbetjuice for anemi, onkologi eller forstoppelse
Anonim

I Middelhavet, allerede i antikken, ble rødbeter veldig aktivt dyrket og høyt verdsatt blant andre grønnsaker. Den har lenge vært brukt både som mat og som en svært verdifull medisinplante. Allerede i begynnelsen av den nye æraen var forskjellige kultivarer av rødbeter populære; i Russland dukket den først opp et sted på begynnelsen av det tiende århundre. Dessuten ble ferskpresset rødbetjuice, dens helbredende effekt på kroppen vår, lagt merke til for mange århundrer siden, og denne effektive medisinen er helt naturlig og naturlig.

Fordeler med betejuice

I noen tilfeller er det ikke verdt å kjøpe dyre legemidler på apotek. Den kloke naturen har gitt oss en enkel mulighet til å være sunne. Rødbetejuice har en unik sammensetning: vitamin A; vitaminer fra gruppene B, C, P og PP. I tillegg inneholder denne rotfrukten jod og jern, kalium og kalsium, kobolt, magnesium, sink og fosfor. Den fantastiske grønnsaken inkluderte eplesyre, samt melkesyre og sitronsyre. Nitrogenholdige stoffer finnes også der i store mengder. Takket være dette, de menneskene som spiser rødbeter og drikker juicen deres alltidutmerket fordøyelse.

ferskpresset rødbetjuice
ferskpresset rødbetjuice

Rotavlingen skylder sin lyse farge tilstedeværelsen av antocyaniner i sammensetningen. De dannes ikke i menneskekroppen, men den trenger antocyaniner, så de må komme fra mat. Nyttige stoffer er i stand til å ødelegge alle skadelige bakterier i kroppen din, og gjøre deg frisk ved å stimulere immunsystemet. Antocyaniner styrker blodårene, fjerner skjørhet av kapillærer, de forbedrer strukturen til fibre, så vel som bindevev. Forresten, de som har spist mat rik på antocyaniner siden barndommen, bruker ofte ikke briller selv i høy alder.

Saften fra denne unike rotgrønnsaken syntetiserer vitamin B i kroppen vår12. Med mangel på dette vitaminet forstyrres metabolismen, og det oppstår alvorlige helseproblemer. Magnesium holder blodtrykket lavt.

Sammensetningen av rødbetene er ekstremt høy i jod, resonnementet om at du absolutt må spise tang i store mengder er ikke alltid veldig leselig. En unik grønnsak i denne indikatoren er generelt ute av konkurranse, som er grunnen til at den er så mye nødvendig for åreforkalkning, du trenger bare å vite hvordan du drikker rødbetjuice riktig.

Betanin, som er en del av rødbeten, har evnen til å fremme opptaket av animalske og vegetabilske proteiner og bryte dem fullstendig ned. Dermed vil det i stor grad forbedre funksjonen til leveren. I tillegg er betanin kjent for å ha en positiv effekt i kampen mot ondartede svulster.

Alle vet at et eple er rikt på pektin. Men svært få mennesker vet hva som egentlig er irødbetepektin er mye mer.

hvordan lage rødbetjuice
hvordan lage rødbetjuice

Hvordan drikke rødbetjuice riktig

Selv om fordelene med en unik rotavling ikke kan sammenlignes med noe, kan dens ekstremt analfabeter og overdreven, umåtelig bruk lett føre til ikke god, men betydelig skade på kroppen vår. Derfor må du vite hvordan du drikker rødbetjuice. Husk at det er bedre å avstå helt fra denne drinken i tilfelle urolithiasis. Selvfølgelig vil det rense leveren din, men du bør vite at hvis det er steiner i gallegangene, så kan det sikkert bli store problemer. Du kan ikke gjøre det med hypotensjon. Bare ett lite glass ren drikke kan forårsake betydelig svakhet hos en pasient med hypotensjon. Det kan også være problemer, årsaken til disse er den aktive prosessen med å rense leveren.

Hvis det er nitrater i grønnsaker, vil de ved oppbevaring av juice fra grønnsaker (selv en time) bli til giftstoffer - nitritter, og dette er bare en ekte og alvorlig forgiftning. Drikk derfor kun den ferskeste drinken! Du må tydelig forstå hvordan du drikker rødbetjuice riktig!

hvordan drikke rødbetjuice
hvordan drikke rødbetjuice

Du kan ikke drikke denne drinken med nyresykdom, hvis du lider av magesår, 12 duodenalsår. Det er bedre å avstå fra diabetes, denne juicen inneholder en stor mengde sukrose.

Hvordan lage rødbetjuice

Du må velge en rotavling med kun riktig form, uten synlige defekter og skader, gjerne litt avlang. Er det med vårgrønne topper er det enda bedre. Vask den grundig, skrell den godt og kjør den deretter gjennom juiceren (sammen med toppene) eller gni den ganske enkelt på et rivjern og klem den gjennom en ren osteduk. Sil drikken – og du kan bruke den. Nå må vi huske hvordan vi drikker rødbetjuice riktig.

Pass på å starte den første dosen med bare en teskje, ikke forhast deg, kroppen din bør venne seg til dette produktet. Øk ditt daglige inntak gradvis til 100 gram, og enda mer, avhengig av oppskriften som er valgt.

Skal barn gi?

Hvordan drikke rødbetjuice til barn, og kan de drikke det i det hele tatt? For et barn som lider av forstoppelse etter to måneder, gi en dråpe. Se. Barnet skal ikke ha en allergisk reaksjon, hvis det dukker opp - mottaket må stoppes. Hvis alt er bra, gi to dråper om dagen. Forstoppelse bør gå bort, øk antall dråper veldig sakte.

hvordan drikke rødbetjuice
hvordan drikke rødbetjuice

Hvordan drikke rødbetjuice for onkologi

Det er mye informasjon om den utmerkede effekten på gjenvinningsforløpet av betejuice i onkologi. Tilstedeværelsen av antocyanin og betanin i rotavlingen i dette tilfellet har en positiv effekt på kroppen. Antocyaniner finnes også i hyllebær, johannesurt og rødvin. Men alle forskere hevder at rødbetejuice gir effekten mer. Det bør huskes tydelig hvordan man drikker rødbetjuice for onkologi, og inkludere dette middelet i den overordnede behandlingsplanen.

Resepsjon:

  1. Drikk 600 ml på én dag. Øk gradvis.
  2. Drikk med jevne mellomrom hundre gram per dose, veldig strengtfølge timeplanen og aldri gå glipp av avtaler (dvs. seks ganger om dagen), om natten – bare én gang.
  3. Drikk juice uten feil på tom mage, lett oppvarmet og i små slurker. Bokstavelig t alt hver slurk må holdes i munnen og svelges veldig sakte.
  4. Drikk aldri denne drinken med surt, ikke grip med gjærbakst og melprodukter generelt. Det er bedre å nekte gjærbakst helt i behandlingsperioden.
  5. Du må også spise kokt rødbetsalat hver dag, 200 gram.
  6. Behandlingen utføres hele året, uten avbrudd i en dag.
  7. Ta deretter rødbetjuice for livet.

Forstoppelsesmiddel

Beetroot er et svært effektivt sterkt avføringsmiddel. Det øker tarmperist altikken betydelig. Hvordan drikke rødbetjuice mot forstoppelse?

Med vedvarende og vedvarende problemer av denne art bør denne drinken definitivt tas om morgenen, før den første frokosten, et halvt glass per dose.

hvordan drikke rødbetjuice med kreft
hvordan drikke rødbetjuice med kreft

Du bør også spise en kokt grønnsakssalat krydret med vegetabilsk olje i løpet av dagen. Det er veldig nyttig å drikke en drink: ti deler gulrøtter, en del rødbetejuice, noen svisker, veldig finknust.

Hvis problemet er ekstremt akutt, kan du lage et klyster med tilsetning av denne juicen. Forbered et avkok for et klyster som følger: hell frisk rotgrønnsakpuré med vann (kokt), en til fem.

La så denne blandingen ligge i vannbad i 30 minutter, tilsett volumet av buljongen til originalen, og sil deretter. Handle deretteretter den tradisjonelle ordningen.

For å forbedre blodsammensetningen

Jern, som er i sammensetningen av rødbeter, hjelper aktivt den komplekse prosessen med hematopoiesis. Og ikke bare jern. Rødbeter inneholder natrium og kalium, samt kalsium. Sammensetningen av sporstoffer er enorm - jod, mangan, kobolt, samt kobber og sink. De regulerer alle prosessene med normal bloddannelse i kroppen, og derfor er en slik drink en utmerket mat for røde blodlegemer.

hvordan drikke rødbetjuice med anemi
hvordan drikke rødbetjuice med anemi

Trenger du å vite hvordan du drikker rødbetjuice for anemi. Det er nødvendig å gradvis begynne å ta og deretter drikke en helbredende drink på 100 gram to ganger daglig i fire uker.

Behandle hypertensjon

For hypertensjon, ta ferskpresset rødbetjuice. Hvordan drikke? Ordningen er som følger: et halvt glass tre ganger om dagen før måltider. Det er bra for denne sykdommen å tilsette en skje honning til juicen eller blande den med fersk tranebærjuice, og igjen med honning. Med hypertensjon er rødbeter godt å drikke med gulrot, sellerijuice. For tre deler gulrotjuice må du ta åtte deler selleri og fem deler betejuice.

Betejuice for vekttap

Beter, i motsetning til andre grønnsaker, forårsaker ikke sult. Derfor er det en del av kostholdet. I tillegg til det daglige inntaket av rotjuice, er det nødvendig å spise salater fra kokte rødbeter i løpet av dagen. Du kan spise to kilo av denne grønnsaken per dag. Men selv å erstatte kun middag med rødbetesalat og drikke fersk juice vil allerede gi et godt resultat. Spesielt hvis du nekterpannekaker, søtsaker og kaker.

hvordan drikke rødbetjuice mot forstoppelse
hvordan drikke rødbetjuice mot forstoppelse

Rens kroppen

Saften fra denne rotfrukten har en vanndrivende, avføringsmiddel, anti-inflammatorisk, antibakteriell, sårhelende effekt på kroppen. Den kan fjerne tungmetaller og radionuklider. Når du renser kroppen, drikk juice to ganger, uten feil etter måltider. Det er nødvendig å drikke en fjerdedel glass rå betejuice om gangen, som må blandes med vann i samme mengde.

Fra andre sykdommer

Dette produktet er bra for å svekke kroppen, mot forkjølelse, spesielt under en influensaepidemi. Nyttig bete juice og kvinner. På grunn av deres fysiologiske egenskaper må de drikke det. Fersk rødbetjuice smører hudbetennelser, sår, sår.

Juicebehandling vil hjelpe mot rennende nese. Forresten, i kronisk form, kan dette være en av få effektive rettsmidler. Det er nødvendig tre eller fire ganger (i løpet av dagen) å begrave saften i to dråper. Du kan fortynne juicen med vann.

ferskpresset bete juice hvordan drikke
ferskpresset bete juice hvordan drikke

For bronkitt,for lungebetennelse drikk ren juice. Fra en sår hals vil følgende medisin hjelpe godt: riv ett glass rødbeter, tilsett en spiseskje eddik (eple), la stå i en time. Klem deretter ut blandingen og gurgle med denne løsningen hver 2,5 time.

Roter ble en gang brakt til Midtøsten, og trengte derfra til Roma. Romerne likte den nye grønnsaken, og de begynte å plante den i romernes europeiske eiendommer, på landene i dagens Frankrike og Tyskland. PÅHun kom til Russland senere og gleder oss nå med utmerkede medisinske og diettegenskaper.

Anbefalt: