Historien om hva jeg personlig drikker whisky med, så vel som andre mennesker

Historien om hva jeg personlig drikker whisky med, så vel som andre mennesker
Historien om hva jeg personlig drikker whisky med, så vel som andre mennesker
Anonim

Kanskje det ikke finnes noe mer edel mannlig drikk i verden enn whisky. Kulturen med å drikke denne bygg- eller maismåneskinn (nemlig denne sterke alkoholen, faktisk er) kan ta mer enn ett volum i beskrivelsen. Tross alt er det et stort antall typer og varianter av whisky i verden. De varierer etter land, alder og merke, og avhengig av disse faktorene kan forståelsen av hvordan man drikker whisky variere sterkt.

Det finnes ingen enkelt oppskrift for bruk. I dette tilfellet er ordtaket "det er ingen kamerater for smak og farge" i full kraft. Men det er utvetydig vurdert at denne edle drikken ikke bør konsumeres til et måltid, og enda mer bør den ikke spises som vodka. En mann sier som regel: "Det jeg drikker whisky med er is."

Hva drikker jeg whisky med?
Hva drikker jeg whisky med?

Bruks alternativer

I mange engelske eller amerikanske romaner serveres en slik drink vanligvis som fordøyelsesmiddel – det vil si et middel som forbedrer prosessen med fordøyelsen av maten, som tilbys gjestene etter middagen. Mangeherrer sier dette: "Hva drikker jeg whisky med? Vanligvis blir et glass drikke ledsaget av å røyke en sigar mens jeg snakker." Dette er den vanligste kombinasjonen for kveldssamlinger. Men for ikke-røykere er det også rom for valg i å legge til et glass whisky. La oss snakke om dem mer detaljert.

hvordan drikke whisky
hvordan drikke whisky

Denne drinken er nasjonal for flere land - Skottland, Irland, Amerika. Ikke forakt dem også i Canada. Og i hver stat er whisky forskjellig i smak og styrke. Scottish barley moonshine er den sterkeste av alle typer drikke. Innbyggerne i landet selv foretrekker å bruke det i sin rene form. For single m alt whisky er denne regelen spesielt streng. Det er obligatorisk å drikke det fra massive glass med tung bunn, fortynnet med rent vann ved romtemperatur. Men blandingsdrikken brukes også i cocktailer, noen ganger med tilsetning av cola, brusvann, is eller juice.

Irsk whisky har en mildere smak. Og oftest tolererer ikke ekte irer fortynning av nasjonaldrikken sin. Den eneste typen, foruten ren, som Irland er stolt av, er den irske kaffecocktailen. Det er de som foretrekker å holde varmen innbyggerne i dette landet i den kalde årstiden. Den kombinerer whisky med fløte, varm kaffe og kanel.

hvilken juice drikker de whisky med
hvilken juice drikker de whisky med

Men hvordan konsumeres denne drinken i USA og Canada? En amerikansk statsborger uttrykte sin mening: "Hva drikker jeg whisky med? Selvfølgelig med juice." Bourbon, eller mais moonshine, somvanligvis laget i Amerika, krever fortynning med vann eller is, juice og cola - smaken er ikke veldig behagelig. Derfor drikkes også andre varianter i demokratiets hjemland utvannet. Hvilken juice drikker folk whisky med her i landet? Det er generelt antatt at det beste valget ville være eple eller sitron. Men det er ingen streng etiketteregel i denne forbindelse. Kanadisk whisky er veldig myk, så den kan bare vaskes ned med vann.

Vel, generelt sett, hvis du selvfølgelig vil sette pris på skjønnheten til denne drinken av gode varianter, bør du drikke den fra de riktige glassene, i riktig humør og utelukkende i sin rene form. Men i et muntert selskap, men like under samtalen, svaret på spørsmålet: "Hva drikker jeg whisky med?" - bare et spørsmål om smak og lyst.

Anbefalt: