Hvorfor sukker honning så raskt? Hvordan kan jeg gjenopprette den til sin opprinnelige tilstand?

Hvorfor sukker honning så raskt? Hvordan kan jeg gjenopprette den til sin opprinnelige tilstand?
Hvorfor sukker honning så raskt? Hvordan kan jeg gjenopprette den til sin opprinnelige tilstand?
Anonim
Hvorfor blir honning raskt sukkerholdig?
Hvorfor blir honning raskt sukkerholdig?

Hvorfor sukker honning så raskt? Fordi det er av høy kvalitet, eller omvendt, er det ikke lenger verdt å skaffe seg et slikt utseende? Krystallisering for denne delikatessen er en normal prosess, og det faktum at det etter en stund dukker opp sukkerbiter i den, snakker bare om kvaliteten. Og likevel, la oss se nærmere på hvorfor honning kandiseres raskt, og hva som kan gjøres for å få den tilbake til normal konsistens.

Generell informasjon

Det finnes flere varianter av naturlige godbiter produsert av bier. Og hver av dem har glukose i sammensetningen, det vil si sukker, for hvilken krystallisering er en naturlig prosess. Og jo mer det er i honning, jo raskere blir det kandisert. Hvis du vil unngå dette, anbefales det å kjøpe et lavt glukoseprodukt.

Hvor fort stivner naturlig honning?

Krystaller i godbiten kan dukke oppinnen to eller tre måneder. I noen varianter, med mindre glukoseinnhold, litt senere.

Hvor raskt naturlig honning kandisert
Hvor raskt naturlig honning kandisert

Hva skal jeg gjøre? Honning raskt sukker

Ikke bekymre deg, det er to måter å løse dette problemet på.

Varm en beholder med honning i et bad eller badstue

Ønsket temperatur for denne prosedyren er minst 35 grader. I et slikt miljø vil sukkerkrystallene oppløses fullstendig etter 20 minutter. Ikke la honning i noe tilfelle stå over lengre tid, da du risikerer å ødelegge alle de fordelaktige stoffene i den. Denne metoden har ingen volumbegrensninger.

Varm en beholder med honning i et vannbad hjemme

Vi merker med en gang at det på denne måten er verdt å smelte sukker i små mengder, siden et vannbad ikke har samme temperatur som samme bad eller badstue. Oppvarming skjer som følger. Hell vann i en større gryte, sett en mindre gryte oppå, men slik at den ikke berører bunnen av den første. En beholder med honning legges i en annen beholder og smeltes til konsistensen blir flytende. Etter å ha brukt denne metoden, anbefales honning å spises innen neste gang hvis du ikke vil se sukkerkrystaller i den igjen.

Honning tørket raskt ut
Honning tørket raskt ut

Hvordan fremskynde sukkerprosessen?

Hvis du ikke bryr deg om spørsmålet om hvorfor honningen kandiserte raskt, og tvert imot, du virkelig liker honning med sukkerkrystaller og kan ikke vente til nyligden kjøpte honningen er dekket med dem, så er vi klare til å gi deg effektive råd som vil fremskynde sukkerprosessen betydelig. Du trenger honning som allerede er dekket med sukker for dette. Det må blandes med væske. Oppbevar sammensetningen i en beholder og bland den daglig. Om en uke vil du nyte en uforglemmelig smak.

Nå vet du hvorfor honningen raskt ble sukker. Om du skal bruke den i denne tilstanden eller bringe den til sin opprinnelige tilstand ved oppvarming er opp til deg. Tross alt mister det ikke nyttige egenskaper, smak og aroma selv i krystallisert tilstand. Og rask sukkering snakker om dens naturlighet og høye glukoseinnhold, som er helt norm alt for honning.

Anbefalt: