Kefir med kanel, ingefær og pepper. Tilbakemeldinger fra fans av denne cocktailen og leger

Innholdsfortegnelse:

Kefir med kanel, ingefær og pepper. Tilbakemeldinger fra fans av denne cocktailen og leger
Kefir med kanel, ingefær og pepper. Tilbakemeldinger fra fans av denne cocktailen og leger
Anonim

Sannsynligvis har mange hørt om hvor bra det hjelper å bli kvitt overflødig appetitt og vektkefir med kanel, ingefær og pepper. Anmeldelser om bruken av en slik termonukleær drikk er ganske motstridende.

kefir med kanel, ingefær og pepper anmeldelser
kefir med kanel, ingefær og pepper anmeldelser

Fansen hans sier at han virkelig hjelper til med å bli kvitt overflødig vekt perfekt uten å skade helsen. Men motstandere av denne drinken hevder at bruken av den kan forårsake ganske alvorlig helseskade, spesielt på tarmen.

Active Ingredients

Så, er denne cocktailen nyttig eller er den skadelig for menneskekroppen?

Kefir, ingefær, kanel, pepper er sammen en kraftig fettforbrennende bombe. Og alt takket være sammensetningen og de gunstige egenskapene til krydder og melkefett.

Mange kjenner til oppskrifter basert på ingefærrot, da det aktiverer tarmens aktivitet og setter fart på forbrenningen. Kanel demper sultfølelsen og aktiverer også den naturlige fettforbrenningen i kroppen. Vel, rød pepper er kjent for sine stimulerende egenskaper. Men caFordelene med melkefett for å gå ned i vekt er det få som vet. Faktisk er det han som ikke bare er et utmerket alternativ til animalsk eller vegetabilsk fett, men også en assistent i kampen mot overvekt.

anmeldelser av kefir, ingefær, kanel
anmeldelser av kefir, ingefær, kanel

Cocktailoppskrift

Å tilberede denne mirakuløse drinken er ekstremt enkelt. Det er nødvendig å legge til en halv teskje m alt ingefær og kanel, samt en liten klype rød pepper, til et glass kefir. Bland blandingen grundig og drikk den umiddelbart. Hvis smaken virker for skarp, kan kun kefir, ingefær, kanel brukes. Tilbakemeldinger på bruken av en slik drink er også positive.

Du kan bruke denne drinken når som helst, men som praksis viser, kan de beste resultatene oppnås ved å erstatte den med din vanlige middag. Men dette middelet er også flott som erstatning for frokost eller tradisjonelle snacks. Ikke glem at kefir med kanel, ingefær og pepper har både positive og negative anmeldelser.

Fordeler og ulemper med drikken

De viktigste fordelene med bruken inkluderer redusert appetitt, en følelse av letthet i magen, enkel forberedelse, samt et sakte men jevnt vekttap. Den sistnevnte fordelen trekkes imidlertid i tvil av mange. Noen sier at ved å bruke denne blandingen kan du gå ned 10 kg på en måned, men noen kan ikke engang gå ned 3 kg.

cocktail kefir ingefær kanel pepper
cocktail kefir ingefær kanel pepper

Dette er på grunn av det faktum at en slik kefir drinkdet passer bare ikke alle. Og, selvfølgelig, ikke glem antall ekstra pounds: jo flere av dem, desto sterkere vil effekten av denne naturlige fettforbrenneren være.

Etter å ha bestemt seg for å bruke denne cocktailen, er det verdt å vurdere at kefir med kanel, ingefær og pepper har negative anmeldelser. De viktigste er sakte vekttap, samt risikoen for å utvikle gastritt eller dets transformasjon til et magesår på grunn av tilstedeværelsen av slike termonukleære krydder.

Mange leger, og spesielt gastroenterologer, sier at personer med økt/redusert surhet i magen, med magesår, og også med gastritt, ikke bør drikke denne drikken. Men de kan også lage seg en velsmakende og kalorifattig drink av kefir, en klype kanel og usøtet rabarbrasyltetøy eller frisk frukt. Du vil ikke kunne gå ned i vekt raskt med en så deilig dessert, men vekttap vil være velsmakende og trygt.

I alle fall, for mange mennesker, bidro kefir med kanel, ingefær og pepper (anmeldelser av dette middelet er stort sett positive) til å gå ned i vekt.

Anbefalt: