Agurkjuice: fordeler og skader. Alle hemmelighetene og tipsene for behandling av agurkjuice

Innholdsfortegnelse:

Agurkjuice: fordeler og skader. Alle hemmelighetene og tipsene for behandling av agurkjuice
Agurkjuice: fordeler og skader. Alle hemmelighetene og tipsene for behandling av agurkjuice
Anonim

En agurk er 80 % vann, men hvilket vann! En virkelig forfriskende væske med en behagelig grønnaktig farge er et lager av nyttige stoffer og elementer.

Agurk under mikroskopet

agurk juice fordel og skade vurderinger
agurk juice fordel og skade vurderinger

Et utmerket vanndrivende middel er det første du tenker på når du snakker om agurker. Hvis vi vurderer fosterets sammensetning, kan vi enkelt identifisere en rekke andre nyttige egenskaper, inkludert evnen til å forbedre hårveksten, styrke hjertet og blodårene.

Glukose, stivelse, fruktose, askorbinsyre, folsyre, kalium, fosfor, jern, magnesium, natrium, silisium, zirkonium, mangan, sink – alt dette er inkludert i agurkjuice. Fordelene og skadene ved juiceterapi har blitt studert i lang tid, og teknikken har fått en tett rekke av beundrere og motstandere. Tannleger anbefaler å drikke agurkjuice som et forebyggende tiltak for tann- og tannkjøttsykdommer.

Jod, som er en del av sammensetningen, sikrer stabiliteten til skjoldbruskkjertelen og er i stand til å ha en anti-sklerotisk effekt. Like viktig er kobber, som deltar i funksjonen til sentralnervesystemet. Det er ingen produksjon uten sinkinsulin, som er grunnen til at agurker er ekstremt viktige i kostholdet til diabetikere.

Finn ut fordelene og skadene med agurkjuice

agurk juice fordeler og skader
agurk juice fordeler og skader

Den amerikanske ernæringsfysiologen Paul Bragg vurderte også agurkjuice. Fordelene og skadene til grønnsaken tillot ernæringsfysiologen å konkludere med at denne drinken i noen tilfeller ganske enkelt er nødvendig for menneskekroppen. Det er agurker som bidrar til eliminering av giftstoffer som samler seg i kroppen over tid. I medisinske kilder registreres ofte tilfeller av oppløsning av steiner som var i galleblæren. Behandlingsmetoden innebærer å drikke minst 0,5 liter juice daglig i 2-3 måneder.

Agurkjuice, hvis fordeler og skader er bevist av medisinsk forskning, er også indisert for leddsykdommer. Komponentene som inngår i sammensetningen bidrar til utskillelsen av urinsyre.

Agurkjuice er et sterkt antimikrobielt middel som har blitt brukt i behandlingen av sår og festende sår. Til tross for de mange moderne medisinene, anbefaler folkeoppskrifter å bruke det til voksne og barn med ødem av hjerteopprinnelse, vattsyre og gulsott.

Ikke hold deg unna "agurkproblematikken" og kardiologer, som har bevist i en rekke studier at agurkjuice er effektivt ved koronar hjertesykdom. I tillegg kan han styrke nervesystemet og forbedre hukommelsen. Så vi har vurdert egenskapene til en slik drink som agurkjuice, fordelene og skadene. Hvordan å klare det? Finn ut mer.

Ulike juice trengs, forskjellige juicer er viktig

agurkjuice fordeler og skader hvordan du lager den
agurkjuice fordeler og skader hvordan du lager den

Daglig bør kroppen få 100 ml ren agurkjuice. Virkningen kan forbedres betydelig ved å kombinere den med andre juicer. Velsmakende og sunn vil være en blanding av agurk, solbær, eple, grapefrukt, tatt i forholdet 2:2:1:1. Hvis du foretrekker tomater, juice agurk, tomat og hvitløk i forholdet 20:20:1. Når du velger agurker til juice, husk at bitre frukter er de mest nyttige.

Jevnt inntak av gulrot-, bete- og agurkjuiceblanding vil bidra til å bli kvitt ulike hudsykdommer. Du kan diversifisere og forbedre smaken med dill, kefir, hvitløk, ulike grønnsaker og frukt som du har i kjøleskapet eller på hagebedet.

Et utprøvd og effektivt middel mot revmatiske sykdommer kan fås ved å kombinere gulrot- og agurkjuice. Fordelene og skadene til agurker har også blitt notert av de som lider av for høyt eller lavt blodtrykk. Det høye innholdet av kalium bidrar til å normalisere trykket så raskt som mulig.

Grønn kosmetolog

agurk juice fordeler og skader for ansiktet
agurk juice fordeler og skader for ansiktet

Flott kosmetolog - agurkjuice. Fordeler og skader på ansiktet har gjort det til et ledende produkt innen produksjon av kremer og masker. Slik popularitet og berømmelse er ikke tilfeldig. Drikken tilfører huden B-vitaminer, jevner ut fine rynker, stimulerer produksjonen av kollagen og hjelper til med å glemme et så ubehagelig fenomen som akne for alltid. Skjønnheten til Cleopatra er legendarisk,i historiske kilder er det informasjon om at utseendet hennes er fordelen med ikke bare melkebad, men også agurk pickle, som dronningen brukte daglig. Norman Walker, i sin bok The Raw Juice Treatment, vurderte også agurkjuice. Fordeler og skader, anmeldelser av de som allerede har prøvd egenskapene på seg selv, lar oss snakke om det unike og allsidige ved agurkbehandling.

Vi går ned i vekt med agurk

agurkjuice fordeler og skader i onkologi
agurkjuice fordeler og skader i onkologi

Hvis du har begynt på veien for å kjempe mot ekstra kilo, vil agurker bli dine pålitelige assistenter. En grønnsak med lavt kaloriinnhold inneholder bare 15 kalorier per 100 gram. På grunn av det faktum at agurker inneholder en stor mengde fiber, regulerer de effektivt tarmfunksjonen.

Tartronsyre - et stoff som hindrer omdannelse av karbohydrater til fett. Den finnes også i store mengder i ferske sprø agurker. Det siste punktet som sier at denne frukten er et verdig kostholdsprodukt er en mild avføringseffekt som hjelper til med å rense tarmene. Og det er ikke alt agurkjuice kan gjøre!

Fordeler og skader innen onkologi bestemmes av agurkens evne til å fjerne giftstoffer fra kroppen og undertrykke patologisk vevsvekst. Spesielt effektive i denne saken er prøver som har en ubehagelig bitter smak på grunn av innholdet av steroide saponiner cucurbitaciner.

Agurkduft

Frisk, behagelig agurklukt - fordelene med essensielle oljer. Denne forfriskende duften er i stand til å lindre søvnløshet, hodepinesmerte, depresjon. Takket være den assosiative matrisen som bygges opp når du lukter agurk, er den ofte inkludert i parfymesammensetninger.

Anbefalt: