Vannmeloncocktailer? Oppskrifter på deilige barne- og voksendrikker

Vannmeloncocktailer? Oppskrifter på deilige barne- og voksendrikker
Vannmeloncocktailer? Oppskrifter på deilige barne- og voksendrikker
Anonim
vannmeloncocktailer
vannmeloncocktailer

Om sommeren, når varmen er over førti, vil du virkelig friske opp med noe hyggelig. Selvfølgelig slukker en enkel vannmelon, skåret i skiver, tørsten perfekt, men er det mulig å få juice fra den? Prøv å tilberede originale drinker ved å dekorere dem med vannmelonskiver ved servering. Vannmeloncocktailer har en uvanlig smak og overrasker positivt med sin friskhet og saftighet. Barn vil være spesielt fornøyd med drinken, fordi for det meste er vannmeloncocktailer alkoholfrie. I denne artikkelen finner du deilige "miks"-oppskrifter for hjemmesommerferier og måter å blande fruktjuice med alkoholholdige drikker på.

fatdekorasjon

Det viktigste når du tilbereder en fruktig forfriskende drink er å presentere den vakkert, så tenk på designet på forhånd. Vannmeloncocktailer kan for eksempel dekoreres med kuler som kuttes ut av fruktkjøttet med en dessertskje, eller legg skiver av fersk appelsin eller banan på bunnen av glasset. Frukt helles med juice, som er veldig enkelt å lage ograskt.

alkoholfrie vannmeloncocktailer
alkoholfrie vannmeloncocktailer

Children's Watermelon Cocktails: Recipe One

Skjær i skiver fruktkjøtt (0,5 kg) fri for frø. Hakk skivene i små biter og ha i en mikser eller blender. Pisk til en homogen masse er oppnådd. Hell i 2 ss. l. bringebærsirup, 1 kopp appelsinjuice og 1,5 kopp myse. Hell den resulterende blandingen i glass over vannmelonkulene og dekorer med røde vannmelontrekanter, fest dem på kanten av glasset.

Barnas vannmeloncocktailer: oppskrift to

Renset fruktkjøtt (500 g) bland i en blender med 1 kopp hakket fersk ananas og 1/2 kopp eplejuice. Ha i litt revet ingefær. Pynt med en kvist mynte eller appelsinskiver ved servering.

Forfriskende vannmelondrikk med mineralvann

Denne cocktailen er universell, det vil si passer for både barn og voksne. For én porsjon, ta 4 tynne skiver vannmelon uten frø og skjær av skallet. Pisk dem med en mikser sammen med 2 ss. l. kondensert melk og 100 g mineralvann. Voksne kan legge til noen isbiter ved servering.

alkoholholdig cocktail med vannmelon
alkoholholdig cocktail med vannmelon

Hvordan lage en mint alkoholholdig cocktail med vannmelon?

Ta 4 kopper fruktkjøtt i terninger, 3 kopper kjølt te, 3 kopper myntelikør og noen kvister persille. Pisk alle ingrediensene i en blender og filtrer deretter. Server pyntet med myntekvister sammen med knust is.

Drunken Watermelon Recipe

Originaliteten til retten ligger i dens uvanlige presentasjon. Skjær av toppen av vannmelonen og sett den til side. Skrap ut alt kjøttet og skill frøene forsiktig. Det gjenværende tomme skallet vil være en improvisert bolle. Hell 0,5 liter lett rom og ferskpresset juice av 3 lime i vannmelonmassen. Bland blandingen grundig i en blender, og sil deretter. Hell den resulterende drikken i en vannmelonbolle, som du kan drikke fra ved å senke lange rør ned i den. Eller bruk en skjenkeskje til å fylle gjestenes glass med en fantastisk forfriskende drink. Tro meg, det vil ikke være noen grense for å overraske!

Anbefalt: