Hvordan lage kaker med kjøtt hjemme?

Hvordan lage kaker med kjøtt hjemme?
Hvordan lage kaker med kjøtt hjemme?
Anonim

Hjemmelagde kaker med kjøtt blir alltid saftige, velduftende og veldig velsmakende. Det skal bemerkes at tilberedningen av en slik rett ikke tar for mye tid for husmødre, så den er veldig ofte laget for en rask matbit senere.

Oppskrift på bakverk med kjøtt: bilder og trinnvise anbefalinger

Nødvendige ingredienser:

kaker med kjøtt
kaker med kjøtt
  • jodisert s alt - 2 klyper (til deig);
  • kyllingegg medium - 3 stk.;
  • hvetemel - valgfritt (legg til brattheten i deigen);
  • fersk kalvekjøtt - 450 g;
  • vegetabilsk olje – valgfritt (for fritering);
  • jodisert s alt - ufullstendig dessertskje (til fylling);
  • kvernet pepper – valgfritt;
  • løk og grønne piler - valgfritt (til fylling).

Deigelteprosess

Tenker du på hvordan du kan lage kaker med kjøtt? Først må du forsiktig elte den kjølige deigen. For å gjøre dette, må du bryte 3 kyllingegg i en bolle, tilsett 2 klyper iodisert s alt og hvetemel til dem. PÅsom et resultat av blanding, bør du danne en base som på dumplings. Etter det må den ferdige deigen legges i en pose og stå i flere timer.

oppskrift på kaker med kjøtt bilde
oppskrift på kaker med kjøtt bilde

Prosessen med å lage fyllingen

Chebureks med kjøtt er godt fra svin, biff og lam. Men vi bestemte oss for å kjøpe 450 g fersk kalvekjøtt til en slik stekt rett. Den skal vaskes grundig, rengjøres for filmer og årer, og deretter kuttes i biter og hakkes i en blender (du kan bruke en kjøttkvern). For å gjøre kaker med kjøtt mer velduftende, anbefales det også å legge finhakket grønt og løk til kjøttdeigen. Etter det skal begge produktene kombineres, blandes og krydres med kvernet sort pepper og s alt.

Shaping the parabol

Den ferdige deigen må tas ut av posen, klem av en liten bit fra den og rull den til en sirkel med en diameter på opptil 15 centimeter (dryss rikelig med mel). Deretter legger du 2 dessertskjeer kjøttdeig på den ene halvdelen av laget, sprer det tynt, og dekk deretter med den andre delen av basen og fest kantene med en gaffel eller en spesiell enhet for pasties. I analogi dannes alle andre halvfabrikata.

hvordan lage kaker med kjøtt
hvordan lage kaker med kjøtt

Varmebehandling

Chebureks med kjøtt må frityrstekes. For å gjøre dette må du ta en kjele, sette den på en sterk brann, hell i en tilstrekkelig mengde vegetabilsk olje og varm den godt opp. Etter det, i kokende fett trenger dulegg nøye ut 2-3 halvfabrikata. Når den nedre delen er dekket med en gyllen skorpe, bør deigen snus med en gaffel eller tang. Da anbefales retten å legges i et dørslag og strippes for alt fett.

Riktig servering

Chebureks bør serveres varm til middag med tomatsaus og søt te. Det bør spesielt bemerkes at en slik stekt rett har et høyt kaloriinnhold, så det er kontraindisert for de som er på diett. I tillegg skal fete kaker ikke bæres av personer som har problemer med mage, lever, bukspyttkjertel eller tarm.

Anbefalt: