Hvordan tilbereder du agurkjuice til vinteren og hva er fordelene med det

Hvordan tilbereder du agurkjuice til vinteren og hva er fordelene med det
Hvordan tilbereder du agurkjuice til vinteren og hva er fordelene med det
Anonim

Agurker er en av de mest favorittgrønnsaksavlingene blant den russiske befolkningen, ikke bare om sommeren, men også om vinteren. I dag kan de med hell dyrkes i drivhus, i hagen, og noen klarer til og med å plante agurk i vinduskarmen. Men det er en annen fantastisk måte å bevare alle næringsstoffene som finnes i pimply representanter for grønnsaker. Du trenger bare å forberede agurkjuice til vinteren - og du kan få ekte og naturlige vitaminer når som helst!

agurkjuice til vinteren
agurkjuice til vinteren

Før vi snakker om bevaring av den, la oss huske hva vi i tillegg til vann kan trekke ut av denne grønnsaksavlingen. Faktisk er 95 prosent av sammensetningen presentert i form av en væske, men den har ikke mindre fordelaktige egenskaper. Dette spesielle "vannet" er et strukturert konsentrat som positivt påvirker de metabolske prosessene i kroppen. I tillegg kommer en stabilisering av vann-s alt- og alkalibalansen, fjerning av giftstoffer, giftstoffer og andre stoffer som forstyrrer funksjonen til organer og systemer.

Agurkjuice for vinteren tilberedes for å kunne konsumeres hele året, fordi konservering ikke fratar den egenskapene som ble beskrevet tidligere. I hansI sammensetningen kan du finne kalsium, magnesium, vitaminer fra gruppe B, PP, jern, kalium, klor og mye mer. Alle disse mineralene går over i juicen når den tilberedes, og det er derfor du hører om fordelene så ofte. Selvfølgelig kan denne drinken trygt kalles en av de rimeligste medisinske og korrigerende midlene innen kosthold.

oppskrift på agurkjuice
oppskrift på agurkjuice

Å forberede agurkjuice til vinteren anbefales for personer som har hjerteproblemer, fordøyelse eller stoffskifte. I tillegg virker den generelt gunstig på alle organer og systemer, og gjenoppretter eksisterende feil i arbeidet deres.

Agurkjuice, hvis oppskrift presenteres for deg, er tilberedt med tilsetning av krydder og s alt. For 15 mellomstore frukter, ta 50-100 gram tørket dill, noen få erter av allehånde, 20 gram tørket pepperrotrot, 100-150 gram s alt etter smak. Agurker vaskes først godt, kutt ut alle stedene med mørke flekker og skader, hvoretter de blir knust med en blender og filtrert. Krydder må brettes i en glassbeholder og hell innholdet med det resulterende konsentratet. Deretter må denne beholderen settes på et lunt sted og stå til gjæring ved en temperatur på 18-20 grader i plussområdet. Etter 2-3 dager overføres karet til kulde, tett lukket med lokk etter avkjøling.

tilberedning av agurkjuice
tilberedning av agurkjuice

Agurkjuice til vinteren kan tilberedes på en annen måte. Mal fruktkjøttet med en blender eller kjøttkvern, klem ut den resulterende slurryen, tøm væsken i en ren beholder og frys. Om vinteren detdu kan drikke umiddelbart etter tining, noe som bør skje ved romforhold. Ingen raske avrimingstiltak bør brukes.

Å høste agurkjuice på den andre måten er det beste alternativet, for etter gjæring blir dette produktet uakseptabelt for personer med sykdommer i bukspyttkjertelen og tarmen. I tillegg inneholder den ikke s alt og andre ingredienser, noe som allerede gjør den sunnere.

Anbefalt: