Hva kan du spise om natten for ikke å bli bedre?
Hva kan du spise om natten for ikke å bli bedre?
Anonim

Hver av oss har sikkert gjentatte ganger stilt spørsmålet: "Hva kan jeg spise om natten?" I folket er det mange ordtak om farene ved å spise før sengetid. For eksempel: hvis du vil være vakker og slank, glem middag. Eller: spis frokost selv, del lunsj med en venn, gi middag til en fiende. Maten som konsumeres om kvelden absorberes svært dårlig av menneskekroppen, og den ønskede harmonien i kroppen etter hvert måltid blir en stadig mer uoppnåelig drøm. Det er en så enkel regel: Hvis du slutter å spise etter seks og tenker nøye over hva du kan spise om natten, vil prosessen med å gå ned i vekt ikke ta lang tid. Men når natten nærmer seg, forsterkes lysten til å spise, og til tross for at jeg mer enn en gang lovet meg selv å ikke spise før sengetid.

hva kan jeg spise om natten
hva kan jeg spise om natten

Hva kan jeg spise om natten for ikke å bli feit?

- Hvis du drikker en kopp velduftende urtete, tomatjuice eller vann med en sitronskive, vil væsken fylle en tom mage og redusere sulten.

- Det anbefales også å bare skjemme bort kroppenboblebad. Det vil redusere appetitten, slappe av og bidra til å fjerne overflødig væske fra kroppen.

- Uutholdelig sult kan lures av trening. De vil forbrenne noen ekstra kalorier og distrahere fra den opprørske tanken om at du kan spise om natten uten konsekvenser for figuren. I tillegg, umiddelbart etter trening, avtar sultfølelsen. Men det anbefales ikke å overanstrenge seg, da det etter en hard treningsøkt vil være vanskelig å sovne.

- Du kan tygge tyggegummi. Den må være uten sukker og gjerne fruktig. Tyggerefleksen og den søte smaken av tyggegummi i munnen vil lure ønsket om å ta en matbit, muntre deg opp og selvfølgelig redde deg fra det tvangsmessige spørsmålet: "Hva kan jeg spise om natten for ikke å bli bedre ?"

spis det du kan om natten
spis det du kan om natten

- Du kan pusse tennene. Her utløses en betinget refleks - etter tannpuss, ingen mat.

Helse- og langtidsprodukter

Vi gjør det til en regel: vi spiser om natten, noe som kan kalles produkter av lang levetid og helse. I hvert hus, i hvert kjøleskap, bør frisk frukt alltid være til stede, hvis fordeler kan snakkes om og snakkes om. Eller inneholder en stor mengde protein, som det er usannsynlig at du raskt kan komme deg fra. Derfor spiser vi om natten det vi kan spise, nemlig bønner, ostemasse, fisk med lavt fettinnhold, og bekymrer oss ikke for utseendet til ekstra kilo.

Beans

Verdsatt for sitt høye proteininnhold, som er enda høyere enn i lam, osteprodukter og cottage cheese. Kjent for bønner og høyt innholdfiber, derfor er det et godt produkt for normalisering av fordøyelseskanalen. Den inneholder også kalium, som styrker hjertemuskelen. Fordelen med bønner er det lave kaloriinnholdet, og det er derfor de er så verdsatt av alle ernæringsfysiologer.

kan jeg spise om natten
kan jeg spise om natten

cottage cheese

For normal utvikling av beinvev bør sterke tenner, negler, cottage cheese inkluderes i kostholdet. Den inneholder lett fordøyelig protein, så produktet kan brukes som et alternativ til fisk og kjøtt. Ostemasse er spesielt nødvendig for en voksende organisme.

Fisk

Inneholder alt for kroppens helse: proteiner og sunt fett. Fisk er forskjellig og er høyt verdsatt ved at alle næringsstoffene er lett fordøyelige. Laks er best. Denne fisken er mesteren i innholdet av omega-3-fett, som bidrar til å forebygge kreft og vaskulær trombose, som senker kolesterolet. Fisk generelt bør vises på bordene dine så ofte som mulig.

Kan jeg spise frukt om natten?

Frukt er spesielt viktig i ernæring. De inneholder vitaminer og mineraler som er avgjørende for helsen vår. De er også høye i protein, som hjelper fordøyelsen, samt vitamin A og C, kalium og andre mineraler som kroppen trenger. Hvis spørsmålet plager: "Hva kan jeg spise om natten?", Da er svaret enkelt - frukt.

kan deigen stå over natten
kan deigen stå over natten

Avocado

Men visste du at en avokado inneholder omtrent 150 kalorier? Utrolig, ikke sant?! Men ikke undervurder denne frukten. Haninneholder 25 essensielle næringsstoffer som vitamin A, B, C, E og K, samt fosfor. Den har magnesium, kalium, fiber, protein og fytokjemikalier som beta-sitosterol, glutation og lutein som vil beskytte deg mot ulike sykdommer og sykdommer. Derfor regnes avokado som den sunneste frukten.

Avocado-egenskaper:

- normaliserer kolesterolnivået;

- normaliserer blodtrykket;

- støtter hjertehelsen;

- normaliserer blodsukkernivået;

- reduserer tegn på aldring;

- støtter øyehelse;

- har antioksidantegenskaper;

- hjelper huden til å se sunn ut;

- hjelper til med absorpsjon av næringsstoffer.

Banana

Inneholder mye kalium og kun 107 kalorier, så det må inntas for å unngå problemer med hjerte, blodårer og leversykdom. Det naturlige sukkeret som finnes i bananer øker hjernens mentale aktivitet. De er nyttige for en svekket kropp, da de raskt og enkelt absorberes av kroppen, opprettholder en fysisk tilstand og beholder en metthetsfølelse i lang tid. Bananer hjelper også i stressende situasjoner, reduserer nervøse spenninger og forbedrer humøret.

Grapefrukt

Denne saftige frukten inneholder sitronsyre og alle de essensielle oljene kroppen din trenger. Den har også mange vitaminer C, A, B, E og K. Den inneholder også folsyre, fosfor, kalsium og kalium.

Grapefrukt er også bra for vekttap. Så hvis du sliter med forhatte kilo, kan du detbare inkludere denne frukten i kostholdet ditt. Det hjelper også fordøyelsen ved å øke utskillelsen av magesaft. I tillegg er grapefrukt veldig nyttig i følgende tilfeller:

- tretthet, feber, søvnløshet og sår hals;

- hjelper til med å redusere hevelse i bena under graviditet;

- beskytter fordøyelsessystemet.

Orange

hva kan jeg spise om natten
hva kan jeg spise om natten

Denne sitrusfrukten er rik på vitamin C og inneholder omtrent 65 kalorier. Det er ikke mye sammenlignet med andre frukter, men det spiller ingen rolle fordi appelsinen har en rekke fordeler. Appelsin og andre sitrusfrukter inneholder antioksidanter som kan bidra til å forhindre kreft. Oransje fordeler:

- forebygging av nyresykdom;

- senker kolesterolnivået i blodet;

- reduserer risikoen for leverkreft;

- hjelper hjertet til å fungere norm alt;

- hjelper i kampen mot virusinfeksjoner;

- hjelper mot forstoppelse;

- hjelper til med å normalisere synet;

- normaliserer blodtrykket.

Apple

Et lager av mineraler og mange vitaminer er våre innfødte epler. Du kan spise epler om natten, nyte den gode smaken og tenke på hvor mange fordeler de gir kroppen vår. De normaliserer funksjonen til mage-tarmkanalen, bidrar til å styrke menneskelig immunitet og har en gunstig effekt på sirkulasjonssystemet.

du kan spise epler om natten
du kan spise epler om natten

Fordeler med et eple:

- hjelper til med å bleke tenner;

- bidrar til å unngå Alzheimers;

- forhindrer utvikling av Parkinsons sykdom;

- forhindrer kreftdannelse;

- reduserer risikoen for diabetes;

- øker immuniteten din;

- renser leveren;

- bidrar til å forhindre diaré eller forstoppelse;

- hjelper med vekttap;

- forhindrer hemoroider;

- forhindrer dannelse av gallestein;

- fremmer hjertehelsen.

Derfor, nå blir det klart at du kan spise epler om natten uten frykt for å få ekstra kilo.

Dette er bare noen av de mange fruktene naturen har å tilby. Valget er ditt, så gjør det med omhu. Helse er tross alt rikdom. Begynn å spise sunt i dag og se resultater umiddelbart!

Og til slutt. Hvis du stiller deg selv spørsmålet: "Kan deigen stå over natten?", Da vil svaret være kategorisk negativt. Husk: å spise melprodukter om ettermiddagen er det første skrittet mot overvekt.

Anbefalt: