Deilige banancocktails: oppskrifter for bartendere og ikke bare

Deilige banancocktails: oppskrifter for bartendere og ikke bare
Deilige banancocktails: oppskrifter for bartendere og ikke bare
Anonim
banancocktailer
banancocktailer

Cocktail er en universell drink i den forstand at det ikke er skammelig å servere den på en glamorøs fest, en strengt offisiell buffet, en morsom barneferie eller i en koselig, mild, romantisk atmosfære av en intim kveld. Vi kan trygt si at en cocktail er en drink for alle anledninger, og det viktigste er å ha mer varierte, interessante oppskrifter.

Banana Paradise

Frukt og bær brukes vanligvis som hovedingrediens i drikken. Banan er en av de mest populære ingrediensene i både alkoholholdige og alkoholfrie oppskrifter. Banancocktailer - melk, med iskrem, whisky, brennevin og til og med champagne - deilig, forfriskende, rik. Å drikke dem er en fornøyelse!

"Banan i karamellis"

Vi trenger: selve frukten er av god modenhet, stor; bananlikør - 4 ss; rom (du kan vodka) - 3 ss; krem med en høy prosentandel av fettinnhold - 4 ss; karamellis (eller en annen, din favoritt) fra 2 ss (etter smak); is innterninger 150 g; krydder (muskat, kanel eller vanilje) etter smak.

banancocktail
banancocktail

Vanligvis er banansmoothies enkle å tilberede, og denne oppskriften er intet unntak. Skjær bananen på langs i 2 biter. Mal den ene halvdelen i en blender, kutt den andre i 8 like skiver - deres tur kommer senere. Pisket krem. Tilsett brennevin, fløte, en skje iskrem, is i blenderen til bananen. Bland til jevn. Tilsett resten av ingrediensene, bland igjen. Hell blandingen i glass, etter å ha dekorert kantene med revet muskatnøtt eller kanel. Hell vanilje i cocktailen. Ved servering legger du en bananskive på glasset.

"Banan med honning og lime"

Jeg vil gjerne merke deg: selv om banancocktailer bruker alkohol, blir du ikke full av dem. Men å få en oppladning av en munter stemning er veldig mulig. Så vi tar: vodka - 60 ml (eller, hvis du vil, mer); fersk limejuice - 30 ml (du kan også bruke mer av ditt valg); honning - 2-3 teskjeer; en halv banan; isbiter.

Hell ingrediensene i en blender, tilsett skivet banan, is og pisk i 15-20 sekunder på middels hastighet. Hell i et glass, pynt med en limekive. Banancocktailer er praktiske ved at det for mange av komponentene deres er mulig å velge proporsjoner vilkårlig, med fokus på dine egne smaksopplevelser.

banan smoothies
banan smoothies

For eksempel "Banankrem". Denne drinken er alkoholfri, barna vil elske den. Ta et glass vaniljeis, flytt innholdet til en blender. Hell i fløten elmelk - 50-60 ml, legg en hakket banan. Pisk til luftig, hell i høye glass. Dryss litt pisket krem på toppen. Biter av frukt - på kanten av glasset. På grunn av det faktum at denne banansmoothien er ganske høy i kalorier, kan den lages for barn som ettermiddagsmat eller annen uavhengig snack.

banancocktailer
banancocktailer

Fans av gastronomiske herligheter vil bli fornøyd med en annen drink - "Banana Tea". Skjær 2 bananer i sirkler. Hell dem med en blanding av 6 teskjeer bananlikør og noen få konjakk eller konjakk tilgjengelig hjemme. La stå i kjøleskapet i et par timer. Brygg favoritt-teen din med ønsket styrke, tilsett sukker etter smak. Sil slik at det ikke blir sveising. Når teen er avkjølt, bland de "drukket" bananene og teen i en blender. Tilsett is. Hell i glass. Pynt med en sitron.

Slik kan du lage cocktailer med en banan. Eksperimenter, oppfinn dine egne oppskrifter og drikk med glede!

Anbefalt: