Hvordan lage limonade hjemme? Mange interessante oppskrifter

Hvordan lage limonade hjemme? Mange interessante oppskrifter
Hvordan lage limonade hjemme? Mange interessante oppskrifter
Anonim

På en varm solrik sommer er det spesielt hyggelig å skjemme bort deg selv og dine kjære med sunn og smakfull limonade. Navnet kan bokstavelig t alt oversettes som en brus, og den gjør en utmerket jobb med å slukke tørsten. Klassisk limonade lages alltid med sitroner, men over tid har det dukket opp ulike versjoner av den med tillegg av andre bær og frukt.

Hvordan lage limonade hjemme? Mange stiller dette spørsmålet. Den klassiske oppskriften innebærer bruk av kun tre ingredienser: vann, sukker og sitroner. Antall komponenter bestemmes av dine smakspreferanser.

hvordan lage limonade hjemme
hvordan lage limonade hjemme

Forberedelsen i seg selv krever ikke betydelig innsats: juice presses ut av sitroner, sukker tilsettes og den resulterende sammensetningen fortynnes med vann. Skiver av samme sitrus kan fungere som dekorative elementer.

Dette er selvfølgelig ikke den eneste måten å lage limonade hjemme. Det finnes et alternativ selv til den klassiske drinken. Sitroner skrelles. Det må plasseres i en emaljertgryte, tilsett sukker og vann og kok opp. En slik drink bør brygges i ti minutter, hvoretter den avkjøles. Juice presses ut av selve fruktene, som deretter tilsettes limonade.

Det finnes ulike alternativer for hvordan du kan lage limonade hjemme hvis noen produkter mangler. Mange bruker honning i stedet for sukker. Det må huskes at smaken på drikken endrer seg betydelig.

hvordan lage limonade hjemme
hvordan lage limonade hjemme

Vann kan også tilsettes veldig forskjellig: kullsyreholdig, blandet eller ingen gass i det hele tatt. Det er selvsagt ikke ønskelig å erstatte sitroner, men det finnes mange oppskrifter basert på appelsiner.

Hvordan lage appelsinlimonade hjemme, spør du? Enkel som en plett. Du trenger appelsiner, sitroner, vanlig og kullsyreholdig mineralvann uten smak, sukker og ferskpresset appelsinjuice. Sirup tilberedes av sitronskall, sukker og vann i henhold til den klassiske oppskriften, hvoretter juice og appelsinskiver i sirkler sakte introduseres der. For en mildere smak, fortynn limonaden med sprudlende mineralvann.

Barn er veldig glad i brus. Hvordan lage gassaktig lemonade hjemme? Dette er spørsmålet voksne stiller. Oppskriften, som alle alternativer for å lage en drink, er ekstremt enkel. Antall ingredienser kan variere, det viktigste er å holde andelen: en sitron per liter vann. Sitrus må vaskes grundig, skrelles og presses ut saften. Vannet kokes opp, hvoretter skallet som er igjen etter rengjøring, sitronsaft og fruktkjøtt, sukker, hakket mynte tilsettes.

hvordan lage hjemmelaget limonade
hvordan lage hjemmelaget limonade

Drikken må brygges i et par minutter. De drikker det usedvanlig kaldt, og tilsetter is og mynte for skjønnheten.

Originaldrikken kan lages av en blanding av sitron, appelsin og lime. Du kan til og med prøve å legge til solbær. Krydrede toner av ingefær og nellik diversifiserer smaksopplevelsene. De som ikke er redde for ferdige brus kan blande cola med skivet sitron for en enkel, men veldig interessant alkoholfri cocktail.

Nå som du vet hvordan du lager hjemmelaget limonade, kan du gjerne eksperimentere og legge til nye, varierte ingredienser.

Anbefalt: